Patria Club, programul de loialitate de la Patria Bank, aniversează primul an de la lansare

0
836

 

 

București, 20 Decembrie 2023 – Patria Club, programul de loialitate de la Patria Bank, aniversează primul an de la lansare. Programul le oferă clienților băncii, persoane fizice și juridice, discounturi la achizițiile efectuate în cadrul rețelei de parteneri Patria Bank. În primul an, clienții au beneficiat de reduceri între 10% și 40% la produse și servicii de la peste 25 de parteneri.

În prezent, discounturile disponibile în cadrul programului de loialitate acoperă o gamă variată de servicii și produse: cărți, jocuri și jucării, cosmetice, parfumuri, produse pentru casă, selecții de ciocolată, autoturisme, cursuri de dans și soluții tech pentru colaborarea eficientă a echipelor.

Pentru a beneficia de reduceri, clienții băncii sunt la un click distanță și trebuie să aplice codul special de discount care este afișat pe site-ul băncii atunci când finalizează tranzacția cu partenerii din program.

Loialitatea este un semn de încredere și prin Patria Club dorim să le răsplătim fidelitatea clienților băncii și să le fim și mai aproape oferindu-le discount-uri speciale la produse și servicii non bancare. În Patria Bank credem în parteneriatele pe termen lung cu toți clienții și partenerii nostri, de aceea beneficiile incluse în program se adresează tuturor clienților băncii, atât persoane fizice cât și juridice. Pe termen lung, ne vom concentra pe extinderea parteneriatelor pentru a veni în întâmpinarea clienților cu beneficii noi și din arii cât mai diverse”. a declarat Mihaela Duminică, Manager de Marketing și Comunicare, Patria Bank.

Pe lângă avantajele oferite în cadrul programului de loialitate, clienții persoane fizice se pot bucura și de multiplele beneficii ale cardului de credit Patria Bank printre care: cashback 10% și refinanțarea creditelor de la alte bănci în maxim 12 rate fără dobândă.

**

Despre Patria Bank | www.patriabank.ro

Patria Bank este o bancă românească dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor și afacerilor locale. Listată la Bursa de Valori București, Patria Bank are o prezență fizică națională și oferă produse și servicii bancare de bază 100% online tuturor românilor, oriunde s-ar afla aceștia. Grupul Patria Bank are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) și BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here