Pasi esentiali pentru gasirea celui mai bun restaurant pentru organizare nunta

0
2903

Din fericire, inca mai sunt cupluri care spera sa traiasca fericite pena la adanci batraneti, care au aceste aspiratii si care isi dau seama ca povestea lor trebuie sa inceapa frumos, pentru a avea un final fericit. O nunta frumoasa nu garanteaza trainicia casniciei, insa garanteaza amintiri foarte plecute mirilor. Asadar, pentru cei care inca nu s-au decis in privinta locatiei, exista un salon evenimente Ploiesti care le asigura acestora toate conditiile necesare pentru a satisface cerintele invitatilor.

 

Nunta restransa – un salon mic si cochet

Cuplurile care doresc sa faca o nunta mica, restransa, pot apela la specialistii Seva Events care le vor recomanda sa inchirieze salonul mic pentru evenimente. Salonul mic are o capacitate restransa, insa este cochet, placut, este frumos amenajat, ofera invitatilor suficient spatiu sa danseze, sa manance, sa socializeze.

 

O nunta restransa se face de regula in familie, cu rude apropiate si prieteni de suflet invitati. Pentru ca petrecerea sa fie reusita, salonul mic al restaurantului se va dovedi alegerea potrivita, un cadru intim pentru o cununie civila, sau chiar pentru o cununie religioasa mai resransa. Cu siguranta mirii vor fi multumiti de alegerea facuta, iar fotografiile facute in acest salon mic si cochet vor ramane o amintire placuta.

 

Nunta grandioasa – un salon mare

Pentru a organiza o nunta mai mare, o petrecere cu cativa zeci de invitati care doresc sa se simta bine si sa aiba suficient spatiu de dans, se recomanda mirilor sa inchirieze salonul mare al restaurantului Seva Events.

 

Aici isi pot scrie povestea de iubire intr-un mod frumos, vor avea amintiri placute si fotografii foarte reusite, indiferent de unghiul in care sunt facute.

 

Salonul mare are o capacitate foarte mare de persoane, astfel incat toti invitatii sa incapa in spatiul ales. De asemenea, acest salon este decorat intr-un stil clasic, usor romantic, curat, cu accente retro, care pot da viata unei atmosfere speciale.

Salonul mare poate fi decorat asa cum isi doresc mirii, cu aranjamente florale placute, dar si amenajat cu fantana de ciocolata, proiector, candy bar, precum si alte aranjamente mia complexe sau minimaliste.

 

Meniul potrivit pentru nunta

Alegerea locatiei de nunta depinde si de meniul pe care il ofera. Un meniu perfect contine un aperitiv bogat, un fel principal traditional sau sofisticat, din bucataria internationala, o friptura bine facuta si un desert delicios, un tort al mirilor care sa le lase invitatilor un gust placut pe buze.

 

Din fericire, meniurile de nunta asigurate de cei de la Seva Events sunt atent alese, din ingrediente proaspete, preparate de cei mai priceputi bucatari. Invitatii la nunta se vor bucura de momentele petrecute la masa, iar mirii isi vor lua portia de energie pentru petrecerea care urmeaza. Atat aperitive, cat si sarmalele, pestele si friptura vor fi servite atent si savurate pe deplin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here