Party-uri: BAMBOO BUCURESTI SARBATORESTE INTRAREA IN

0
548

Club Bamboo

BAMBOO BUCURESTI SARBATORESTE INTRAREA IN
“THE WORLD’S FINEST CLUBS” CU O PETRECERE “RED CARPET”

Bamboo Bucuresti a devenit recent singurul club din Romania inclus in reteaua internationala “The World’s Finest Clubs”, formata din cele mai renumite cluburi ale lumii. Pentru a marca aceasta deosebita onoare, Bamboo organizeaza sambata, 14 mai, petrecerea “Red Carpet Night”.
“The World’s Finest Clubs”, reteaua formata din cele mai exclusiviste si luxoase cluburi ale lumii, include, pe langa cluburi, si restaurante sau hoteluri de prestigiu din: Las Vegas, Paris, Roma, Amsterdam, Ibiza, Miami, Monte Carlo, Tokyo, Beijing, Cape Town, Buenos Aires, New Delhi, New York, Sidney, Toronto, St. Petersurg,etc.
Odata cu includerea in “World’s Finest Clubs”, Bamboo poate oferi tuturor clientilor interesati carduri de membrii prin care acestia beneficiaza de acces gratuit si tratatie VIP la toate cluburile din lume ce fac parte din reteaua World’s Finest Club.
Si pentru ca o astfel de distinctie sa fie sarbatorita cum se cuvine, Bamboo imbina atmosfera evenimentelor de pe covorul rosu cu cea mai buna muzica mixata de DJ-ul rezident si organizeaza petrecerea tematica “Red Carpet Night”.
Un eveniment unic, prin care Bamboo celebreaza sambata, 14 mai, onoarea de a fi singurul club din Romania inclus in reteaua internationala “The World’s Finest Clubs”.

Rezervări: 0723.226.266/ 0726.226.266
[email protected]
www.bambooclub.ro
Str. Tuzla Nr.50

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here