Party-uri: BAMBOO BUCURESTI, DESCHIS DE 1 MAI!

0
765

Club Bamboo

BAMBOO BUCURESTI, DESCHIS DE 1 MAI!
AFTER PARTY PE PISCINA!

In weekendul de 1 mai, clubul Bamboo aduce atmosfera si distractia de pe litoral in Bucuresti si va fi deschis pentru toti cei care prefera sa ramana in capitala. Acestia vor avea parte doua nopti incendiare de distractie, alaturi de surprize inedite si invitati speciali.
Dupa inceput de an in care fiecare sarbatoare a fost marcata prin diverse petreceri tematice, un show incendiar cu Flamingo Boys dedicat Zilei Femeii si invitati speciali ca Ja Rule, Suat Atesdagli, Canan Anderson, Puya, Dj Project, Akcent, Pepe, Fly Project, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Bamboo nu se dezice si organizeaza o extraordinara petrecere si de 1 Mai.
Invitati surpriza, show-uri impresionante de coregrafie, intr-un weekend cu petreceri de neuitat, pe 29 si 30 aprilie, in Bamboo Bucuresti!

Eveniment oferit de Radio Zu si prezentat de Utv!

Rezervări: 0723.226.266/ 0726.226.266
[email protected]
www.bambooclub.ro
Str. Tuzla Nr.50

Parteneri media: Ciao, Can Can, Spy, www.vipstyle.ro, www.afterhours.ro, www.clicksicastigi.ro , www.iconcert.ro, www.monden.info,www.divercitycafe.ro www.emulte.ro, www.tonight.eu , www.360party.ro , www.eva.ro , Anyplace.ro, Partytime.ro, Studentie.ro, Askmen.ro, Touristtool

Parteneri Eveniment:
Mumm, Chivas, Bamboo Fitness, Algio Fashion, Sobranie, Media Forest, Centro Dona, Universal Turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here