Parchet Nadura: frumusetea care rezista

0
1615

Sunt doua proprietati ascunse in cuvantul care da numele unei noi categroii de produse: Nadura – natural si durabil. Aceasta combinatie de succes se datoreaza unei tehnologii care permite crearea unor suprafete deosebit de rezistente, prin combinarea fibrelor de lemn cu substantele minerale. Rezultatul este o pardoseala trainica si usor de intretinut.

Gama Nadura imbina rezistenta materialului cu decoruri clasice: diferentele subtile de la ardezie alba la ciment gri accentueaza aspectul etern al acestor pardoseli. Aspectul natural este scos in evidenta si de texura 3D foarte accentuata.

Nadura este solute ideala pentru spatiile comeciale datorita faptului ca nu se sparge, are clasa de trafic 34/AC6, are tratament antialunecare (DS), are clasa B rezistenta la foc, etc.

Nadura reprezinta si o foarte buna alternativa pentru gresie/piatra atat datorita rezistentei sale dar si a faptului ca se poate monta/demonta usor si curat (economie de bani si timp). De asemenea se poate monta in holuri si bucatarii, chiar si pe gresia existenta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here