Paralela 45 anunta lansarea vanzarilor la proiectul imobiliar Club Lac Snagov

0
1050

Paralela 45 anunta lansarea vanzarilor la proiectul imobiliar Club Lac Snagov realizat pe Lacul Snagov, cu deschidere la lac si format din trei blocuri de locuinte. Avand in total 75 de apartamente, Club Lac Snagov este singurul proiect de apartamente pe lac, cu un regim de inaltime P+3E+4E retras.

Succesul este asigurat de unicitatea proiectului. Avand in vedere specificul activitatii nostre, ne-am orientat spre zonele turistice. In ultimii 10 ani am construit 180 de apartamente in Neptun si 50 de apartamente la Predeal, iar in urma unei analize, am constatat ca nu exista niciun proiect de apartamente pe Lacul Snagov. Astazi, aproape nimeni nu mai cumpara vile pe Lacul Snagov fiindca sunt foarte scumpe si este costisitor sa le intretii. In cazul apartamentelor, inchizi usa cu cheia si pleci fara nicio grija”, a declarat Alin Burcea, presedintele companiei.

Proiectul este localizat in satul Silistea Snagovului, pe un teren de 7000 de metri patrati, langa Palatul Snagov si la 300 de metri de Manastirea Snagov. Locul este accesibil atat de pe DN1 – aproximativ 4,5 kilometri, cat si de pe noua autostrada Bucuresti – Ploiesti, aflata la 4 kilometri distanta de proiectul imobiliar. Accesul in zona se poate face si prin padure, evitandu-se drumurile rurale.

Confortabil, aerisit si cu o pozitionare perfecta, in mijlocul unei oaze de liniste si verdeata, ansamblul format din 3 spatii locative dispune de numeroase spatii verzi, de loc de joaca pentru cei mici, spatiu de socializare si relaxare, in care locatarii se pot intalni pentru discutii, petreceri, club in interior, piscina inchisa utilizabila tot timpul anului, terasa exterioara amenajata. Facilitatile exterioare adauga o serie de puncte forte, precum accesul direct pe Lacul Snagov, debarcader, ponton pietonal cu locuri aferente pentru barci, teren de tenis, loc pentru plaja.

Pretul apartamentelor porneste de la 55000 de euro. Constructia de calitate, suprafetele apartamentelor – de la 37m2 pentru o garsoniera, pana la 117 m2 + terasa pentru un apartament de 4 camere, finisajele acestora, precum si pretul atractiv, sunt elementele unui raport calitate/pret echitabil.

Pentru mai multe informatii, accesati www.clublacsnagov.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here