P3 Logistic Parks anunță tranziția către un nou CEO

0
1123

 

Frank Pörschke va prelua funcția de CEO începând cu data de 1 aprilie 2021
Tim Beaudin se retrage ca urmare a unui plan strategic de tranziție

București, 9 februarie 2021P3 Logistic Parks (P3), investitor, proprietar, dezvoltator și manager pe termen lung de proprietăți logistice europene, anunță numirea lui Frank Pörschke în funcția de CEO. Mandatul său va produce efecte începând cu data de 1 aprilie 2021. Tim Beaudin, fost președinte al consiliului director și, din 2019, CEO al P3, se retrage ca urmare a unei tranziții de conducere planificată.

Frank Pörschke ocupă în prezent mai multe funcții de conducere în cadrul unor companii europene și fonduri de investiții imobiliare. Frank a ocupat în trecut diverse poziții precum cea de președinte al EMEA Markets în cadrul JLL, CEO al Eurohypo și CEO al Commerz Real. Experiența sa în domeniul imobiliar, achiziții și finanțare, împreună cu experiența vastă obținută în urma rolurilor de leadership anterioare vor contribui la creșterea susținută și o poziționare excelentă a P3 pe piața logistică europeană extrem de competitivă.

În ultimele 12 luni, P3 a înregistrat o creștere rapidă, perfectând tranzacții de peste 2 miliarde de EURO reprezentând noi achiziții care au dus la creșterea suprafaței brute închiriabile (GLA) cu 48%, la peste 6,5 milioane m2. Numirea lui Pörschke este parte integrantă a planului strategic de tranziție al P3 către o nouă  etapă de creștere.

Goh Kok Huat, Chairman of the Board, P3 Logistic Parks, spune: „Doresc să îi mulțumesc sincer lui Tim Beaudin pentru prestația sa exceptională din această perioadă marcată de schimbări economice și societale fără precedent și să-i urez toate cele bune în activitățile viitoare. Mă bucură venirea lui Frank Pörschke în cadrul P3, în calitate de CEO. Împreună cu echipa de conducere a P3, noul CEO va avea în vedere consolidarea rezultatelor excelente întregistrate până la ora actuală, continuând planurile de expansiune ale companiei în Europa.”

Frank Pörschke, viitorul CEO al P3 Logistic Parks, adaugă: „P3 este extrem de bine poziționată pe un segment de piață deosebit de atractiv. Sunt încântat să mă alătur unei echipe de senior management excelente precum cea  a P3 și să conduc compania către următoarea sa etapă de creștere. ”

Tim Beaudin, CEO al P3 Logistic Parks, afirmă: „A fost o plăcere și un privilegiu să dețin calitatea de președinte și CEO al P3. Doresc să mulțumesc consiliului director pentru sprijinul generos pe care mi l-au oferit, echipelor executive și de conducere pentru perspicacitate și dedicare, precum și tuturor angajaților P3 pentru concentrarea și reziliența de care au dat dovadă. Îi doresc echipei P3 mult succes sub conducerea lui Frank Pörschke. ”

Lee Kok Sun, Chief Investment Officer, GIC, conchide: „Îi mulțumim lui Tim Beaudin pentru prestația și contribuțiile aduse echipei și îi dorim mult succes în activitățile viitoare. Frank Pörschke este un profesionist cu experiență dovedită în segmentul de business și strategie de business, cu un palmares relevant în administrarea și dezvoltarea cu succes a mai multor companii din Europa. Acesta are o înțelegere clară a viziunii strategice de expansiune a P3 și va colabora îndeaproape cu echipa de conducere a companiei întru realizarea acestor planuri. În calitate de proprietar al P3 și de investitor pe termen lung, suntem încrezători în echipa sa de conducere și rămânem dedicați susținerii creșterii sale continue în Europa.”

Sfârșit

 

 
Tess Chiar

Vice President

Corporate Affairs & Communications

[email protected]

Mah Lay Choon

Senior Vice President, Communications

[email protected]

 

   

 

 

Despre GIC

GIC este o companie de investiții globale de top înființată în 1981 pentru a gestiona rezervele străine de capital ale statului Singapore. Investitor pe termen-lung, GIC se poziționează în manieră unică prin investițiile sale într-o gamă variată de active care includ proprietăți imobiliare, capital privat, infrastructură, acțiuni și venituri fixe. și continuă să investescă, de peste 2 decenii, în piețe emergente. Cu sediul central în Singapore, GIC are investiții în peste 40 de țări și peste 1.700 de angajați în cele 10 sedii situate în principalele orașe-centre financiare din întreaga lume. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați: www.gic.com.sg sau LinkedIn.

 

Despre P3 Logistic Parks

P3 este un investitor, proprietar, dezvoltator si manager pe termen lung de proprietăți logistice europene cu peste 6.5 milioane m² de active aflate în administrare și un portofoliu extins de terenuri de 1.2 milioane m² cu disponibilitate imediată pentru dezvoltări de tip built-to-suit. P3 are operațiuni în 12 țări și investește și se dezvoltă pe piețele europene de două decenii. Cu sediul central în Praga, P3 are peste 190 de angajați în 11 birouri în orașe cheie din Europa, oferind dezvoltări integrate, terenuri, construcții și servicii de mentenanță post-închiriere. Pentru mai multe informații despre P3, vizitați www.p3parks.com.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here