P3 a semnat contracte noi de închiriere pentru peste 11.000 m2 în parcul P3 Bucharest

0
1224

București, 29 octombrie 2018. Investitorul și dezvoltatorul paneuropean de proprietăți logistice P3 Logistic Parks a semnat noi contracte cu Agricover, Banafruit Distribution și Interbrands pentru peste 11.000 m2 în parcul P3 Bucharest.

 

„Într-o piață în continuă creștere, este minunat să vedem că partenerii noști au ales parcul P3 Bucharest pentru a-și dezvolta afacerile. Parcul P3 nu oferă doar spații de depozitare, ci o adevărată comunitate în care sperăm că vor înflori. Mereu încercăm să lucrăm în parteneriat cu clienții noștri și să le oferim tuturor oportunitatea de a-și dezvolta afacerea, fiind flexibili, orientați către nevoile lor, și asigurându-le spații de depozitare la cele mai înalte standarde internaționale de calitate”, spune Emilia Bocan, Senior Leasing and Development Manager la P3 în România.

 

Agricover va fi noul chiriaș din depozitul 9 în parcul P3 Bucharest, unde a închiriat 4.500 m2 și va depozita aici inputuri destinate producției agricole – semințe și pesticide. Agricover Holding este principalul jucător din agribusiness-ul românesc, cu o activitate de peste 18 ani. Cu un model de afacere puternic integrat, Agricover susține eficiența întregului lanț valoric din agricultură, oferind soluții specializate pentru dezvoltarea afacerilor fermierilor din România. Agricover deservește peste 4.700 clienți fermieri care lucrează 1,9 milioane hectare teren arabil la nivel național.

 

„Agricover sprijină dezvoltarea agriculturii, facilitând accesul fermierilor la cele mai noi tehnologii în domeniu. Noul depozit va avea funcția de hub central, asigurând livrarea promptă a comenzilor venite din partea fermierilor parteneri, precum și aprovizionarea constantă a depozitelor regionale din întreaga țară”, a declarat Bogdan Dimcea, Director Comercial Agricover.

 

Un alt client nou în parc este Banafruit Distribution, o companie care importă-exportă și distribuie peste 50 tipuri de fructe și legume proaspete peste tot în lume pe parcursul întregului an. Banafruit Distribution a închiriat 3.000 de m2.

 

„Datorită condițiilor de depozitare și colaborării cu P3, Banafruit va putea să-și gestioneze mai eficient logistica și distribuția, urmărind produsele de la sosirea lor de la furnizori până la livrarea lor către consumatorii noștri. Suntem foarte mulțumiți de acest parteneriat”, spune Florentin Voicu, Banafruit Distribution.

 

Interbrands este unul dintre primii chiriași ai parcului P3 Bucharest, de acum mai bine de 10 ani. Aceştia au semnat o extindere a spațiului de depozitare cu încă 3.500 m2, în scopul depozitării și manipulării de produse farmaceutice prin compania afiliată Europharm Distribuție. Ca urmare a acestei extinderi, Interbrands ocupă în prezent un total de 20.000 m2 în cadrul parcului P3 Bucharest. Interbrands Marketing & Distribution este una dintre cele mai importante companii de distribuție și marketing de bunuri de larg consum din România, aproximativ 8% din bunurile de larg consum din România trecând anual prin sistemul său logistic. Compania deservește peste 27.000 de locații comerciale în toată țara, care sunt aprovizionate săptămânal, printr-o rețea națională bazată pe 3 centre logistice, multiple locații de cross-docking, și o flotă de peste 1.200 de vehicule.

 

“Avem deja un parteneriat solid și pe termen lung cu P3, și ne bucurăm pentru această oportunitate de a-l extinde. Creșterea și potențialul afacerii Grupului Interbrands în România necesită mai mult spațiu, mai multă capacitate și o flexibilitate sporită pentru operațiunile pe care le desfășurăm, iar ceea ce ne oferă P3 răspunde perfect nevoilor noastre”, spune Rand Sherif, CEO Interbrands.

 

 

Pentru mai multe informatii:

Ana-Maria Godja, The Public Advisors

Tel: +40 0733.300.75, E-mail: [email protected]

 

DESPRE P3 LOGISTIC PARKS

P3 este un investitor, proprietar, dezvoltator și manager pe termen lung de proprietăți logistice.

Misiunea P3 este de a oferi clienţilor depozitelor noastre o experiență de primă clasă în active de înaltă calitate, aflate în locații logistice cheie.

 

P3 dezvoltă proiecte ecologice durabile care îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale. P3 este primul dezvoltator logistic din lume care s-a înscris ca Participant la Compactul Global al Națiunilor Unite, cea mai mare inițiativă privind durabilitatea companiilor din lume. De asemenea, este membru al GRESB, un program global de referință pentru mediu, social și de guvernanță (ESG) pentru companiile care lucrează în domeniul imobiliar. P3 are sediul central în Praga și birouri în alte opt țări din Europa. Echipa noastră de peste 135 de specialişti în real estate ajută clienții dintr-o gamă variată de sectoare cu selecția locațiilor, asigurarea autorizațiilor, achiziții și construcții, precum și servicii de management al proprietății.

 

Puteți găsi mai multe informații despre P3 pe website-ul nostru www.p3parks.com sau ne puteți urmări pe canalele de social media:

LinkedIn – P3 Logistic Parks

Twitter – @P3Parks

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here