Ozone Homes lanseaza Eden Terraces, un proiect rezidential cu vile incepand de la 71.000 Euro

0
668

Ozone Homes anunta lansarea unui nou proiect rezidential dedicat celor interesati de achizitionarea unei vile cu spatiu locativ generos si costuri avantajoase.

Cartierul va fi format din 132 de vile insiruite P+1 dedicate celor aflati in cautarea unei locuinte spatioase, definite de confortul si calitatea constructiei.

Prima faza a proiectului se va concentra pe realizarea a 6 vile, cinci dintre ele avand urmatoarele coordonate: preturi incepand de la 710 Euro/ mp  + TVA, 4 camere, 144 mp suprafata construita si 250 mp de teren, toate finisajele incluse (cu exceptie bucataria si dressingul).
Cea  de a sasea vila construita in prima faza a proiectului va porni de la 850 Euro/mp + TVA, va avea 3 camere, 95 mp de suprafata construita, 250 mp de teren, toate finisajele incluse (cu exceptie bucataria si dressingul). Termenul propus pentru indeplinirea primei faze a proiectului este sfarsitul anului 2012.

A doua etapa cuprinde construirea a 9 vile, cu preturi cuprinse intre 71.000 Euro (pentru locuintele P+1) si 88.000 Euro (pentru vilele P+1+M) cu 40 mp de gradina si 2 locuri de parcare incluse in pret. Pentru completarea gradului ridicat de comfort si relaxare din cadrul complexului, va fi amenajata si o piscina comuna, de mari dimensiuni, cu o suprafata de aproximativ 250 mp.

Dezvoltatorul apreciaza ca valoarea investitiei pentru prima faza va depasi 500.000 Euro, iar costul proiectului total se va ridica la 11,5 m Euro.

Constructiile vor fi realizate cu ajutorul Tehnologiei Ozone Homes, tehnologie ce permite diminuarea subtantiala a costurilor de intretinere cu pana la 40% din valoarea obisnuita si asigura caminului rezistenta stiintific demonstrata superioara cladirilor clasice la foc, cutremure sau fenomene meteo extreme.

Detalii privind termenele de predare a locuintelor vor fi oferite celor interesati in cadrul Targului National Imobiliar, desfasurat in perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului.

Continuand traditia celor 3 ani de participare la cel mai inportant eveniment imobiliar autohton, Ozone Homes va prezenta celor aproximativ 6.000 de vizitatori ai targului avantajele alegerii unei locuinte intr-un ansamblu nou construit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here