OTP Leasing România lansează Platforma Autovehicule Rulate Verificate

0
586

București, 18 mai – OTP Leasing România, parte din grupul bancar OTP, își consolidează poziția în piața auto din România prin lansarea platformei de Autovehicule Rulate Verificate, ce își propune să devină cel mai important motor de ofertare al mașinilor rulate prin soluții flexibile și avantajoase în leasing financiar.

 

Creată ca o modalitate de susținere a partenerilor și business-urilor interesate să aleagă o soluție de leasing financiar, Autovehicule Rulate Verificate pune la dispoziție  o gamă largă de autovehicule și un motor de căutare simplu și precis, ce le poate oferi rapid autovehiculele care se potrivesc nevoilor și bugetului fiecărui client.

 

Ulterior identificării și selectării bunului, există posibilitatea de a stabili o întâlnire în cadrul căreia se poate examina autovehiculul, se pot clarifica aspectele funcționale și se realizează oferta de leasing financiar. Toate documentele sunt disponibile online și pot fi semnate electronic, astfel încât procesul să fie cât mai rapid. Partenerul OTP Leasing poate asigura transportul la destinația dorită, în cazul în care acest lucru este necesar, la solicitarea clientului.

 

“Ne bucurăm să punem la dispoziția clienților interesați un nou tool de ofertare în regim leasing financiar dedicat mașinilor rulate, construit cu ajutorul partenerului nostru  –  SpotAWheel. Această soluție vine în sprijinul cumpărătorilor oferind o experiență digitală într-un mediu standarizat din perspectiva produselor și serviciilor oferite împreună cu partenerii selectați. Prin intermediul acestei platforme ne propunem să oferim clienților noștri servicii complete de consultanță și consiliere în vederea finanțării autovehiculului potrivit, la standardele de calitate care definesc cultura noastră organizațională. Parteneriatele cu cei mai buni profesioniști care activează în sectorul auto vor susține planurile noastre ambițioase de dezvoltare rapidă a platformei prin promovarea autovehiculelor și serviciilor oferite în acord cu cererea continuă exprimată de clienții interesați. Lucian Bazna, Chief Business Officer, OTP Leasing Romania. 

 

Platforma Autovehicule Rulate Verificate este construită dintr-un set de cerințe clare și nevoi identificate prin intermediul discuțiilor cu clienții OTP Leasing – de a oferi o experiență transparentă și de a le pune la dispoziție autovehicule verificate și certificate. Platforma se înscrie în eforturile susținute ale companiei de a oferi experiențe digitale complete, ce le permite să își utilizeze resursele în cele mai bune condiții pentru creșterea afacerii lor.

 

Platforma Autovehicule Rulate Verificate poate fi accesată aici.

 

 

Despre OTP Leasing România

 

OTP Leasing România, este parte a OTP Group, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrală și de Est. Cu o experiență de peste 15 ani pe piața de profil din România, OTP Leasing România sprijină și dezvoltă proiecte pe termen lung prin intermediul soluțiilor de leasing financiar personalizate și adaptate fiecărui sector de business. Echipa oferă consultanță pentru achizițiile prin leasing financiar pentru persoane juridice și persoane fizice autorizate pentru autoturisme, vehicule comerciale și echipamente.

 

Despre OTP Bank

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților ancorate în contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here