OTP Bank Romania oferă un depozit promoțional la termen la 13 luni cu o dobândă de până la 3,70%

0
1556

București, 22 iulie 2019 – OTP Bank România a înregistrat o creștere de 32% a volumelor depozitelor la termen în lei pentru persoane fizice în 2018, ca urmare a strategiei băncii de a acorda dobânzi competitive pentru produsele de economisire din portofoliul său.

 

Urmărind strategia de stimulare a economisirii și a unui comportament financiar responsabil, banca oferă clienților un produs inovator de economisire pentru persoane fizice: Depozitul la Termen în lei constituit pe 13 luni, cu o dobândă competitivă pe piață pentru acest termen, ce poate ajunge până la 3,70% per 13 luni dacă depozitul este constituit online, prin intermediul serviciului OTPdirekt.

 

În plus față de cea mai bună dobândă de pe piață pentru acest tip de depozit, clienții beneficiază și de comisioane zero pentru deschiderea, administrarea, lichidarea anticipată a depozitului sau retragerea depozitului la scadență, indiferent de faptul că depozitul este deschis prin OTPdirekt sau într-o sucursală a băncii. Clienții care aleg să deschidă un depozit într-o sucursală vor avea o rată a dobânzii de 3,50% per 13 luni.

 

Suma minimă necesară pentru deschiderea unui Depozit la Termen în lei pe 13 luni este de 2.000 RON, iar când depozitul ajunge la scadență clientul poate opta pentru o prelungire automată a depozitului cu capitalizarea dobânzii, o prelungire automată a depozitului fără capitalizare sau o lichidare automată la termen.

 

„Ca bancă universală avem responsabilitatea de a promova educația financiară și un comportament financiar responsabil, prin toate canalele noastre, cum ar fi Fundația „Dreptul la Educație”, dar și prin produsele noastre. Chiar dacă acest depozit la termen este un produs simplu pentru majoritatea clienților noștri, l-am construit pentru a sublinia importanța economisirii și a unui plan financiar personal, deoarece va contribui pas cu pas la o cultură financiară sănătoasă a publicului „, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct al Diviziei Retail OTP Bank Romania.

 

Mai multe detalii despre Depozitul la Termen în lei constituit pe 13 luni pot fi consultate aici.

 

 

Despre OTP Bank România

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Banca ocupă locul 9 după active în clasamentul jucătorilor bancari din România, din septembrie 2018.

 

OTP Group aniversează în 2019 70 de ani de activitate, în timp ce subsidiara din România marchează 15 ani de prezență de piața locală. Până astăzi, OTP Group a devenit un jucător dominant pe piața Europei Centrale și de Est și este considerat un grup bancar important chiar și la scară europeană. Comunitatea de aproximativ 36 de mii de angajați deservește zilnic peste 18,5 milioane de clienți din 9 țări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here