OTP Bank România lansează cea mai buna ofertă pentru pachetul OTP POS

0
1906

 

  • Cel mai mic comision din piață, 0,35% pentru tranzacţii POS/ e-commerce;
  • Instalarea și administrarea gratuită a terminalului POS cu tehnologie „contactless”.

 

 

București, 2 iulie 2018OTP Bank România anunță o nouă ofertă promoțională pentru pachetul OTP POS. Astfel, între 2 iulie și 31 august 2018, clienții care achiziționează acest pachet beneficiază de cea mai bună ofertă din piață: un comision de doar 0,35%, respectiv 0,45% la procesarea tranzacțiilor POS/ e-commerce, pe o perioadă de șase luni. Pachetul OTP POS este destinat persoanelor juridice şi celor din categoria profesiilor liberale.

 

Astfel, comisionul de procesare a tranzacțiilor a fost redus cu 50% în primele 6 luni de utilizare a terminalului OTP POS, ajungând la 0,35% (față de 0,70% standard) pentru rulaje lunare POS de minimum 10.000 de lei și la 0,45% (de la 0,90% standard) pentru rulaje POS mai mici de 10.000 de lei.

 

Prin intermediul acestui pachet, OTP Bank România pune la dispoziția clienților și alte avantaje precum: instalarea și administrarea gratuită a terminalului POS cu tehnologie „contactless”, abonament OTPdirekt gratuit (Internet Banking, SmartBank, contact center şi alerte SMS) pentru un utilizator, comision zero pentru ordinele de plată intrabancare în lei realizate prin OTPdirekt, 10 ordine de plată interbancare gratuite pe lună, în lei, de maximum 50.000 de lei, realizate prin OTPdirekt.

 

„Pachetul OTP POS vine în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, oferindu-le servicii menite să le optimizeze încasările, să le faciliteze relația cu banca, dar și relația cu proprii clienți. În condițiile în care o bună parte din plăți se realizează prin intermediul cardului bancar – tendință ce se menține puternică în ultimii ani – noi le oferim comercianților un pachet integrat, cu servicii eficiente și calitative, din dorința de a le fi alături, în calitate de parteneri”, a declarat Adrian Chichiţă, Director Carduri, OTP Bank România.

 

Prin pachetul OTP POS, clienții din domeniul comerţului electronic pot beneficia de 3 luni de gratuitate la plata abonamentului aferent pachetului OTP POS. Mai mult decât atât, utilizatorii seviciului e-commerce se bucură de asistenţă tehnică specializată la configurarea website-urilor şi procesarea tranzacţiilor prin carduri pe internet, la standardele 3D Secure furnizate de Visa şi Mastercard, pentru limitarea riscului de fraudă prin card. Decontarea tranzacţiilor POS este realizată în termen de o zi lucrătoare.

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

 

OTP Bank este a 9-a cea mai sigură bancă din Europa Centrală și de Est în 2017, conform Global Finance. OTP Group oferă servicii universale de înaltă calitate pentru aproximativ 15 milioane de clienți în 9 țări, printr-o rețea de aproximativ 1.400 de unități, rețea de ATM-uri și servicii electronice avansate. OTP Bank este cel mai mare furnizor de servicii financiare în Ungaria și un jucător foarte important pe piața financiară din Europa Centrală și de Est.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here