OTP Bank România dă startul Campaniei de Primăvară cu zero costuri pe viață

0
996

 

 

București, 11 aprilie 2022 – OTP Bank România anunță lansarea Campaniei de Primavară cu zero costuri pe viață, prin care atât persoanele fizice, cât și antreprenorii beneficiază, în perioada 11 – 27 aprilie, de cele mai atractive oferte, cu zero costuri pe întreaga durată de valabilitate a contractelor semnate în cadrul campaniei.

 

Astfel, în intervalul 11-27 aprilie, clienții noi OTP Bank care aplică online pot beneficia de oferta de primavără, prin care pot obține pachete de cont curent și carduri de credit cu zero costuri pe viață.

 

Oferte destinate clienților persoane fizice:

 

  • Pachetul OTP Lejer include cont curent, card de debit Mastercard, Internet și Mobile Banking, Alerte SMS (Control Card și Control Cont), cu ZERO costuri pe viață și ZERO condiții lunare de încasare și tranzacționare. Pentru a beneficia de zero costuri pe viață, pachetul trebuie contractat până la 31 mai 2022, iar cardul de debit aferent trebuie ridicat cel târziu până la 30 iunie 2022, inclusiv.

 

  • Cardul de credit Mastercard Dual cu 12 rate fără dobândă pentru cumpărături mai mari de 300 lei la cele mai importante categorii de comercianți, specializate în vânzarea de electrocasnice, electronice, mobilă, bricolaj, calculatoare, servicii medicale, turism, asigurări și la toate magazinele care sunt semnalizate cu sigla programului „Mastercard-Plata în rate”; perioada de grație de până la 55 de zile cu 0% dobândă pentru cumpărături; dobândă specială pentru refinanțare de doar 9.9% pe an; limita de credit generoasă de până la 30.000 lei.

 

  • Cardul Mastercard Calculat-Relaxat cu 6 rate fără dobândă pentru cumpărături oriunde în lume, indiferent de valoare; perioadă de grație de până la 55 zile cu 0% dobândă pentru cumpărături și limită de credit de până la 15.000 lei.

 

Clienții noi persoane fizice interesați de ofertele de mai sus pot aplica online, aici înainte de 27 aprilie, în condițiile prezentate în cadrul Regulamentului Campaniei (cont curent, card de credit).

 

Oferta destinată clienților persoane juridice

 

Campania promoţională, “Primăvara cu ZERO costuri pentru Antreprenori, pe VIAŢĂ” se adresează tuturor persoanelor juridice, indiferent de cifra de afaceri anuală și de forma de organizare, care aplică în perioada de valabilitate a campaniei pe pagina https://octavian.otpbank.ro/contimmonline, în secţiunea special dedicată pentru accesarea ofertei, urmând să devină client nou al băncii în termen de maximum 60 de zile de la data prezentării tuturor documentelor necesare.

 

Campania promoţională se va desfăşura în perioada 11-27 aprilie, exclusiv online, la adresa: https://octavian.otpbank.ro/contimmonline.

 

Noii clienți vor putea beneficia astfel de:

  • Cont curent gratuit, oricâte conturi, indiferent de valută;
  • Număr nelimitat de plăți interbancare de mică valoare în lei, gratuite, efectuate prin Internet Banking și SmartBank;
  • Abonament Internet Banking gratuit pentru un utilizator;
  • Card debit Visa Business în lei gratuit pentru emitere şi administrare;
  • 1 terminal POS/E-Commerce/Soft POS, pentru care se aplică un comision de doar 0,70% comision la procesarea tranzacțiilor prin POS/E-Commerce/Soft POS indiferent de rulaj.

 

Clienții persoane juridice interesate de ofertă pot aplica online în condițiile prezentate în cadrul Regulamentului Campaniei.

 

 

Despre OTP Bank România

 

OTP Bank România este subsidiara OTP Group, o bancă universală cu o prezență foarte bună în Europa Centrală și de Est, care oferă soluții financiare complete, fiind activă atât în segmentul retail, cât și corporate. Din 2019, OTP Bank trece printr-un amplu proces de transformare, prin care își propune să crească semnificativ pe segmentele de business și, de asemenea, să creeze o experiență mai bună pentru clienți. Având o echipă în continuă creștere, care îmbrățișează schimbarea și își valorifică potențialul, OTP Bank România construiește o cultură a încrederii la fiecare nivel al organizației. Banca ocupă locul 9, după active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, potrivit ultimelor date BNR. În România, membrii Grupului OTP sunt: OTP Bank România, OTP Consulting, OTP Leasing, OTP Asset Management, OTP Factoring, OTP Advisors și Fundația OTP Bank România.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here