OTP Bank oferă cont bancar și pachet 100% online pentru persoane juridice, cu costuri de la ZERO lei

0
638

 

București, 16 septembrie 2022 – OTP Bank România oferă contul curent 100% online pentru persoane juridice, prin intermediul a 10 pachete cu costuri începând de la zero lei, construite în funcție de tipul companiei și nevoia de servicii bancare.

 

Produsul este adresat companiilor cu cifra de afaceri anuală de până la 5 milioane euro, persoanelor fizice autorizate și întreprinderilor individuale, oferind o gamă largă de pachete de produse și servicii bancare personalizate, în funcție de specificul și nevoile afacerilor.

 

Pachetele pot fi accesate de la distanță, 100% digital, 24/7 și semnate electronic oricând în intervalul extins de funcționare: de luni până vineri între 08:00 și 22:00 și sâmbătă de la 09:00 la 18:00.

 

„Viziunea de dezvoltare a OTP Bank România se bazează pe oferirea de servicii bancare și experiențe de utilizare eficiente și de calitate, iar acest produs ne aduce mai aproape de obiectivul de integrare digitală a ofertei de servicii bancare pentru toate categoriile de clienți. Pe lângă serviciul OTP POSibil pentru comercianții locali, contul 100% online oferit antreprenorilor români completează și optimizează experiența digitală de banking, cu costuri minime”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct și coordonator al Diviziei de Afaceri, OTP Bank România.

 

Deschiderea contului se realizează în urma unei cereri online, urmată de parcurgerea fluxului de înregistrare online și identificarea video obligatorie, după care clientul obține acces securizat la serviciul de Internet & Mobile Banking pentru gestionarea facilă a contului.

 

Clienții au posibilitatea de a alege unul din cele 10 pachete de cont curent, adaptate specificului și nevoilor afacerilor acestora. Fiecare dintre pachetele bancare includ:

 

  • Număr nelimitat de conturi gratuite, indiferent de valuta acestora;
  • Card de debit VISA;
  • Internet Banking gratuit;
  • Încasări intra și interbancare fără costuri;
  • Ordine de plată intrabancare prin Internet Banking & SmartBank gratuite;
  • Plăți interbancare în Lei fără comisioane, prin Internet Banking, în funcție de pachetul ales.

 

Mai multe informații despre contul 100% online pentru persoane juridice de la OTP Bank România pot fi regăsite pe site-ul bancii aici.

 

 

Despre OTP Bank

OTP Bank România este subsidiara OTP Group, o bancă universală cu o prezență foarte bună în Europa Centrală și de Est, care oferă soluții financiare complete, fiind activă atât în segmentul retail, cât și corporate. Din 2019, OTP Bank trece printr-un amplu proces de transformare, prin care își propune să crească semnificativ pe segmentele de business și, de asemenea, să creeze o experiență mai bună pentru clienți. Având o echipă în continuă creștere, care îmbrățișează schimbarea și își valorifică potențialul, OTP Bank România construiește o cultură a încrederii la fiecare nivel al organizației. Banca ocupă locul 9, după active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, potrivit ultimelor date BNR. În România, membrii Grupului OTP sunt: OTP Bank România, OTP Consulting, OTP Leasing, OTP Asset Management, OTP Factoring, OTP Advisors și Fundația OTP Bank România.

Pentru informații suplimentare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here