OTP Bank crește suma maximă care poate fi acordată printr-un credit de nevoi personale la 120.000 lei

0
1238

 

 

București, 24 august 2021 OTP Bank răspunde nevoilor clienților persoane fizice și adaptează un produs cheie din portofoliul băncii. Astfel, suma maximă care poate fi obținută printr-un credit de nevoi personale, în lei, a fost majorată de la 100.000 lei, la 120.000 lei. Valabil și pentru refinanțare.

 

“Experiența oferită clienților noștri joacă un rol crucial în dezvoltarea unor relații pe termen lung, bazate pe încredere, promptitudine, calitate și eficiență. Ceea ce anunțăm astăzi este încă un pas în angajamentul pe care ni-l asumăm față de clienții OTP Bank, în România. În continuare, avem în plan investiții constante în dezvoltarea portofoliului de produse și servicii oferite în sucursală și 100% online, atât clienților persoane fizice, cât și juridice, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct, OTP Bank România.

 

Creditul de nevoi personale poate fi acordat pe o perioadă de maximum 5 sau 10 ani, exclusiv pentru refinanțarea creditelor acordate înainte de 8 Iulie 2020, cu o dobândă între 7,99% și 11,99% pe an, niveluri valabile în condițiile încasării venitului lunar în contul deschis la OTP Bank. Dobânda este fixă, se stabilește la acordarea creditului în funcție de profilul financiar al clientului și nu se modifică pe toată durata creditului. Nu există comisioane pentru analiza creditului, comisioane lunare pentru administrarea creditului și nici pentru deschiderea și administrarea contului curent, în cazul în care deții unul dintre pachetele de servicii de creditare, structură modulară cu opţiune Creditare sau pachet LeZero.

 

Creditele de nevoi personale oferite de OTP Bank pot fi accesate atât prin intermediul sucursalelor băncii, cât și prin www.otpbank.ro 100% online pentru clienții noi, fără niciun drum la bancă, împreună cu pachetul de cont curent „LeZero”, care include cont curent, card de debit, Internet & Mobile Banking.

 

 

 

 

Despre OTP Bank România

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Banca ocupă locul 9, în funcție de active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, din decembrie 2018.

 

OTP Group are peste 70 de ani de activitate în sectorul financiar din Europa Centrală și de Est, în timp ce subsidiara din România a acumulat 16 ani de prezență de piața locală. Promovând inovația, creșterea stabilă și servicii financiare integrate, OTP Group a devenit un jucător dominant pe piața Europei Centrale și de Est și este considerat un grup bancar important chiar și la scară europeană. Comunitatea de aproximativ 40 de mii de angajați deservește zilnic aproape 16,3 milioane de clienți din 11 țări.

 

 

Pentru informații suplimentare:

Andreea Cristea

PR Specialist

OTP Bank Romania, www.otpbank.ro

E-mail: [email protected]

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here