OTP Bank acordă o finanțare de 24 milioane lei producătorului local de dezinfectanți Klintensiv

0
939

 

București, 29 septembrie 2021 – OTP Bank România a acordat o finanțare în valoare de 24 milioane de lei producătorului local de dezinfectanți pentru uz profesional și medical, Klintensiv.

 

Finanțarea are ca destinație noi investiții în dezvoltarea capacității de producție și a gamei de produse comercializate, dar și capital de lucru pentru susținerea contractelor comerciale încheiate anul acesta.

„Avem un angajament față de economia locală, pe care îl urmărim prin finanțarea și dezvoltarea de parteneriate pe termen lung cu producători și companii locale. Vrem ca aceste finanțări să meargă către business-uri autohtone, sustenabile, cu impact în economia locală, iar prin parteneriatul cu Klintensiv reușim să susținem evoluția tehnologică și crearea de locuri de muncă în cadrul unui producător esențial, furnizor de produse necesare în domeniul medical. Avem o perspectivă pozitivă pentru economia locală și reușim, prin colaborare și consultanță specializată, să identificăm soluții adaptate domeniului”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct OTP Bank România, Divizia Afaceri.

Până la finalul acestui an, Klintensiv® are în plan achiziția unei noi linii de producție și continuarea strategiei de dezvoltare a portofoliului de produse, în special pe segmentul de produse cosmetice bio și îngrijire personală.

 

 

Despre OTP Bank

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Banca ocupă locul 9, în funcție de active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, din decembrie 2018.

 

OTP Group are peste 70 de ani de activitate în sectorul financiar din Europa Centrală și de Est, în timp ce subsidiara din România a acumulat 16 ani de prezență de piața locală. Promovând inovația, creșterea stabilă și servicii financiare integrate, OTP Group a devenit un jucător dominant pe piața Europei Centrale și de Est și este considerat un grup bancar important chiar și la scară europeană. Comunitatea de aproximativ 40 de mii de angajați deservește zilnic aproape 16,3 milioane de clienți din 11 țări.

 

Despre Klintesiv

Klintensiv® oferă din 2011 produse profesionale de curățenie, produse de îngrijire personală și dezinfectanți pentru unitățile sanitare, HoReCa, industria alimentară și clădirile de birouri. Produsele Klintensiv® ajung în 280 de spitale, clinici, cabinete medicale, în 270 de instituții publice precum și la peste 4.000 de clienți business. Cu cele mai vândute produse în spitale în 2020, Klintensiv® a lansat în 2021 un brand nou de dezinfectanți pentru consumatorul casnic. KlinAll® este singurul brand românesc din retail cu expertiză medicală și profesională.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here