Opreste-te pentru o clipa si priveste podeaua – Cu siguranta merita intretinuta cu lac parchet profesional

0
1625

De cele mai multe ori suntem tentati sa ne imbuntatim bunastarea din cadrul unitatii de locuit prin diferite obiecte cu rol decorativ sau practic (de la electrocasnice la obiecte de mobilier). Dar oare imbunatatirea vietii din cadrul apartamentului nu consta, oare, in protejarea obiectelor deja existente?

De exemplu, pardoseaua poate fi intretinuta cu lac parchet pentru a-i imbunatati caracteristicile estetice. Stratul protector de lac determina durabilitatea parchetului, iar in functie de preferintele estetice, acesta poate fi incolor sau orice tip de culoare imaginabila.

 

Caracteristicile pe care le are orice lac pentru parchet de buna calitate

Bineinteles ca exista o multime de producatori de lac pentru parchet, insa nu toti pun pret pe calitate. Tocmai de aceea, trebuie sa aveti in mine urmatoarele caracteristici atunci cand alegeti un lac parchet:

Rezistenta – Lacul utilizat trebuie sa protejeze parchetul de actiunea factorilor exteriori. Loviturile, umezeala si zgarieturile, toate pot afecta si chiar compromite integritatea parchetului si tocmai de aceea lacul ales trebuie sa aibe o rezistenta mare. Rezistenta la surse de caldura este de asemenea un aspect important avand in vedere ca pot exista suprafete de parchet aflate in apropierea surselor de incalzire.

Aspectul exterior excelent – Pentru ca o suprafata din parchet sa fie pusa in evidenta trebuie ca in mod obligatoriu sa nu uitam de aspectul estetic. Lacul utilizat trebuie sa scoata in evidenta aspectul natural al parchetului;

Mirosul – Avand in vedere ca suprafetele acoperite cu parchet se afla la interior, site-ul www.colormagic.ro va pune la dispozitie variante de produs ce nu au un miros intepator si pot fi folosite cu incredere in spatii inchise;

Uscarea rapida – Un lac pentru parchet trebuie sa fie si eficient, iar rapiditatea cu care acesta se usca dupa aplicare este esentiala.

In cadrul magazinului online www.colormagic.ro gasiti produse de cea mai buna calitate. Producatorii sunt alesi cu grija.

Experienta producatorilor si traditia pe care o au in confectionarea de lacuri pentru parchet isi spune cuvantul, astfel ca alegerea unui produs nu va reprezenta o problema, garantia calitatii fiind pe primul loc.

In alegerea producatorilor prezenti prin produsele lor pe www.colormagic.ro se tine cont si de materiile prime utilizate, care trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

Materiiile prime utilizate au capacitatea de a conferi lemnului un aspect natural, de a scoate in evidenta frumusetea acestuia dar si de a conferi rezistenta in timp.

Magazin online: www.colormagic.ro – Din pasiune pentru vopseluri si lacuri

Pentru a veni in sprijinul clientilor, site-ul www.colormagic.ro ofera informatii detaliate despre fiecare produs in parte.

Puteti alege astfel cu usurinta cel mai bun lac pentru parchet, insa in acelasi timp veti afla si informatii referitoare la modul de aplicare al lacului.

In cazul in care aveti nevoie de servicii de consultanta in ceea ce priveste alegera tipului potrivit de lac pentru parchet, reprezentantii www.colormagic.ro va stau la dispozitie cu sfaturi gratuite.

Daca doriti consultanta sau daca doriti sa aflati si alte informatii referitoare la produsele comercializate si la serviciile oferite, ii puteti contacta pe reprezentantii magazinelor din Bucuresti si Brasov.

Date de contact:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here