Oportunități de investiții, lansări în exclusivitate și oferte imobiliare speciale! TNI: 8-10 mai 2020, Palatul Parlamentului

0
2298

 

 

Marii jucători din piața imobiliară românească își vor prezenta cele mai noi proiecte în cadrul ediției de primăvară a Târgului Național Imobiliar TNI, ce are loc în perioada 8-10 mai, la Palatul Parlamentului. Cu această ocazie, toți cei interesați de achiziții imobiliare au acces în cadrul TNI la peste 50.000 oferte și 390 de profesioniști  în imobiliare, astfel încât să ia cea mai bună decizie și să realizeze investiția optimă, la cel mai bun preț al pieței.

Cu o experiență de 16 ani în organizarea de expoziții imobiliare, Târgul Național Imobiliar TNI este evenimentul de referință pentru piața imobiliară din România, ce reunește într-un singur loc, timp de 3 zile: agenții imobiliare, dezvoltatori, instituții financiar-bancare, fonduri de investiții, instituții de asigurări, management imobiliar, industrii conexe, asociații profesionale, investitori strategici și instituționali, precum și presa de specialitate.

 

TNI : Gamă completă de oferte imobiliare

Cele mai căutate categorii de oferte imobiliare se regăsesc la ediția TNI din 8-10 mai: apartamente în centrul și nordul capitalei, locuințe ce se încadrează în Programul Prima Casă, imobile PREMIUM ideale pentru locuit și închiriat în București, Constanța, Brașov, Valea Prahovei, Cluj și celelalte zone de interes ale țării, proprietăți de lux și case de vacanță. Nordul capitalei este în continuare foarte atractiv pentru achiziții imobiliare, mai ales că atrage și foarte mulți chiriași, iar în cadrul târgului imobiliar TNI vizitatorii găsesc foarte multe oferte imobiliare în această zonă.

Spre exemplu Black Oak Developer & Contractor prezintă la Târgul Național Imobiliar două proiecte rezidențiale: Stegarului Boutique Apartments și Străulești Apartments, ce au avantajele unei locații excelente, compartimentări inteligente și finisaje de foarte bună calitate.

Cea mai mare agenție imobiliară din București, Pro Capital Development, având o  experiență de 30 de ani, participă în cadrul târgului imobiliar al primăverii cu un portofoliu impresionant de proprietăți rezidențiale, comerciale și loturi de teren în capitală și județul ILFOV, oferind în plus vizitatorilor TNI servicii de evaluare imobile, asigurări de locuințe, cadastru și intabulare, finanțare directă, precum și consilierea gratuită.

HILS Pallady Apartments este un nou ansamblu rezidențial plin de culoare, conectat la rețeaua de transport a Bucureștiului, fiind amplasat la doar 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny, dar și lângă stații de tramvai și autobuz. HILS Pallady Apartments va fi format din 12 blocuri, totalizând aproape 2.000 de apartamente cu prețuri între 42.000 euro și 91.000 euro.

Cel mai ambițios proiect al Metropolitan Developments, Crown Towers, va fi prezentat în premieră la TNI 2020. Conceptul de mixt-use din zona Herăstrău, plasat pe segmentul ultra-premium, va avea 236 de apartamente, spații de birouri, retail și agrement, va deveni un simbol al Bucureștiului și va crea un nou standard pe piața de lux din România.

 

TNI: Eveniment cu participare INTERNAȚIONALĂ!

Pentru că Târgul Național Imobiliar TNI nu este doar cel mai mare eveniment de profil din România, ci și unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, la eveniment participă profesioniști imobiliari din toată lumea.

Continuând traditia începută anul trecut, TNI își extinde cooperarea internațională în 2020. Pe lângă Partenerul strategic NAR (National Association of REALTORS, SUA), TNI se va bucura de prezența altor Asociații și Federații imobiliare din Europa. De asemenea, standurile târgului vor promova propriețăti din diverse țări, incluzând Bulgaria, Spania, Cipru, Grecia și altele. Vom continua inițiativa Conferințelor TNI în zona dedicată special, cu numeroase prezentări de proiecte și produse imobiliare, pentru a completa experiența vizitatorilor și participanților la această manifestare de prestigiu în domeniul imobiliar românesc.” a declarat Dan A. Negulescu, REALTOR®, Residential Real Estate Agent, CIPS, TRC, SRS, CRS, ABR.

 

Cihanara Tourism & Investment, cea mai mare și prestigioasă agenție imobiliară din Ciprul de Nord, prezintă oportunități de investiții, și este pregătită să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor și cerințelor potențialilor clienților: de la organizarea unei excursii gratuite de vizionare a proprietăților, până la ghidarea clienților în timpul inspecției proprietății în conformitate cu cerințele lor.

Prime Realty Marbella va prezenta în cadrul ediției de primăvară a TNI proprietăți imobiliare de lux situate în zona de sud a Spaniei, iar Kourtidis Group va propune românilor să investească în imobile amplasate în nordul Greciei.

 

Investiții ample în turismul românesc, prezentate la TNI

Grupul de firme cu capital exclusiv românesc Nordis Group va lua parte la evenimentul din luna mai, unde va întâmpina vizitatorii cu o modalitate de investiție inedită, hoteluri de 5 stele în care se pot cumpăra camere. Aceste hoteluri sunt construite pentru a încuraja dezvoltarea turismului românesc.

Nordis Group crede cu tărie în potențialul turistic din România, iar primele destinații de vacanță în care anunțăm deja prezența sunt litoralul Mării Negre, stațiunea Mamaia și zona de munte, în stațiunea Sinaia. Nordis Mamaia, va fi cel mai mare hotel de 5***** de pe litoralul Mării Negre, având 640 de camere și cel mai mare SPA de la Marea Neagră, compus din piscină interioară și exterioară, sală de fitness, jacuzzi, aromaterapie, saune etc. În plus, cinematograful, ballroomul, galeria comercială cu branduri de lux și două restaurante te vor aștepta cu porțile deschise. Nordis Sinaia, va fi cel mai mare hotel de 5***** din celebra stațiune montană. Fiind poziționat în zona centrală, aproape de Cota 1.400 și de Gondolă, hotelul va avea 240 de camere și va completa perfect peisajul natural, prin servicii, facilități premium și cel mai mare SPA din zona montană.” a mărturisit Alina Enache, Marketing Manager Nordis Group.

 

Pentru a fi la curent cu toate știrile, noutățile și oportunitățile imobiliare te invităm să descarci GRATUIT aplicația de mobil TNI, ce este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

 

Târgul Național Imobiliar TNI

Evenimentul de referință al pieței imobiliare din România

Ediția 8-10 mai 2020

 

Organizator: BDOBC Business Center

Parteneri Internaționali: National Association of REALTORS® (NAR), Cihanara Tourism & Investment LTD, Prime Realty Marbella, Kourtidis Group

Parteneri: Pro Capital, Straulesti Apartments, Hils Pallady Apartments.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here