Oportunitate inedită pentru investitori: Titirez.ro, primul portal imobiliar din România care lansează plata în criptomonede, în parteneriat cu TOKERO

0
591

Adriana Drăgușin


Timpul și birocrația asociate procesului de schimb și transfer valutar vor fi semnificativ reduse, iar cumpărătorii vor putea deveni proprietari „cu acte în regulă” în cel mai scurt timp posibil.

În condițiile în care rata anuală a inflației abia a reușit să coboare sub pragul de 10%, pentru prima oară în mai bine de 12 luni, iar dobânzile anuale la depozitele bancare se află, pentru majoritatea produselor disponibile în piață, sensibil sub acest nivel, a-ți păstra economiile la bancă înseamnă a te resemna cu deprecierea lor. Impulsionați de creșterea galopantă a inflației, tot mai mulți români se află în căutarea unor soluții viabile de protejare – și chiar sporire – a capitalului propriu. Cum diversificarea portofoliului investițional este o strategie recomandată și verificată de către majoritatea experților în domeniu, rețeaua de portaluri imobiliare Titirez.ro și platforma de criptomonede TOKERO și-au propus ca, prin crearea unui parteneriat, să ofere o oportunitate inedită investitorilor activi pe plan local, respectiv opțiunea de a achita proprietăți imobiliare cu criptomone

Am căutat dintotdeauna să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri într-o manieră cât se poate de eficientă, fie că vorbim aici de utilizatori finali, respectiv cumpărători, chiriași sau vânzători de locuințe, sau de segmentul B2B căruia ne adresăm, reprezentat de agenții, dezvoltatori imobiliari sau companii din domenii conexe. Asta ne «obligă», într-un sens evident pozitiv al cuvântului, să ne rafinăm în mod constant paleta de servicii oferite, pentru a putea satisface astfel cerințele unei piețe care, odată cu avansul tehnologic, devine tot mai complexă și mai exigentă. Recent încheiată, colaborarea cu TOKERO este o dovadă în plus a angajamentului nostru de a facilita cât mai mult activitatea de tranzacționare de pe piața imobiliară locală.”

Costina Petrescu, CEO Titirez.ro & imoPR

Piața imobiliară și cea a criptomonedelor se află într-o relație de complementaritate

Începând din luna august a anului 2023, cei care doresc să-și folosească câștigurile de pe piața monetară nebancară în scopul achiziționării unei proprietăți imobiliare listate în rețeaua de site-uri imobiliare Titirez.ro o vor putea face cu ajutorul platformei de criptomonede TOKERO, care va converti capitalul virtual disponibil, indiferent de tipul monedei, în euro sau lei, pentru ca apoi să fie efectuată plata către vânzător. Timpul și birocrația asociate procesului de schimb și transfer vor fi astfel semnificativ reduse, iar cumpărătorii vor putea deveni proprietari „cu acte în regulă” în cel mai scurt timp posibil.

Suntem bucuroși de colaborarea cu portalul Titirez.ro, unul dintre cei mai importanți jucători din mediul imobiliar online – și, implicit, de deschiderea oferită către piața de profil. Activăm în domeniul investițiilor de suficientă vreme pentru a putea înțelege mentalitatea investitorilor români și știm că, atunci când acumulează un capital suficient, aceștia se orientează, mai mult sau mai puțin natural, spre o strategie de diversificare a portofoliului. Din acest motiv, nu considerăm că piața imobiliară s-ar afla în competiție cu cea a criptomonedelor, ci, mai degrabă, într-o relație de complementaritate. Suntem convinși că investitorii români vor fi încântați de oportunitatea inedită pe care le-o punem la dispoziție prin acest parteneriat.”

Sabin Simionescu, cofondator și co-CEO TOKERO

Schimburile de criptomonede reprezintă, cu siguranță, o soluție interesantă pentru tot mai mulți investitori autohtoni, având în vedere că acestea pot genera câștiguri semnificative într-un interval scurt de timp, chiar și atunci când capitalul investit inițial nu este foarte mare. Pe de altă parte, investițiile în imobiliare reprezintă în continuare una dintre cele mai atractive variante pentru cei care au reușit deja să acumuleze fonduri ceva mai consistente și au o viziune de valorificare a acestora pe termen lung, fără a fi nevoiți ca, pentru obținerea unor câștiguri constante, să se implice permanent în creșterea businessului.

Despre TOKERO

Platforma românească de crypto exchange TOKERO a fost fondată de antreprenorii Marius Morra şi Sabin Simionescu în 2017. După o creștere susținută consemnată în primii ani de activitate, businessul a ajuns ca, la finalul anului 2021, să fie evaluat la 15 milioane de euro. Pentru anul 2023, fondatorii și-au anunțat intenția de extindere la nivel internațional, printre țările vizate în acest sens numărându-se Franța, dar și Spania și Italia. Printre obiectivele companiei se numără lansarea propriului token utilitar, anume TOKERO Token, listarea la bursă, dar și atingerea unui minimum de 1 milion de clienți în anii ce urmează, atât persoane fizice, cât și persoane juridice.

Despre Titirez.ro

Lansat în octombrie 2010, Titirez.ro este un brand-umbrelă pentru o rețea integrată, de 17 site-uri imobiliare, fiecare cu specificul său. Printre acestea se numără multecase.ro, imobiliare24.ro, imobiliare-net.ro, anunturi-imobiliare.net, anuntimobiliar.ro, paginiimobiliare.ro etc. Pe platforma Titirez.ro se regăsesc anunțuri imobiliare publicate de proprietari, agenții și dezvoltatori, în vreme ce în cadrul secțiunii de Ansambluri Rezidențiale cumpărătorii pot alege între proiecte amplasate în zona Capitalei și în orașele secundare ale țării, dar nu numai. Asociat portalului este și CRM-ul ImobManager, un instrument util, destinat gestionării activității celor care activează în domeniu, dar și imoPR, prima agenție de marketing și publicitate dedicată exclusiv pieței imobiliare, ce a fost lansată în anul 2019.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here