Open House Networking la Palatul Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti

0
3130

„Abordarea proiectelor dumneavoastră cu ajutorul Camerei bucureştene, organizaţie reprezentativă pentru comunitatea de afaceri, care anul acesta a împlinit 150 de ani de activitate neîntreruptă şi care se bucură de o recunoaştere solidă, în țară și în străinătate, reprezintă secretul succesului dezvoltării unei afaceri solide”, a declarat prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, preşedintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), în deschiderea unei noi ediții a Open House Networking dedicată, în principal, firmelor care au intrat de curând în familia membrilor Camerei bucureștene.

Manifestarea a avut loc la Sala arh. Ștefan Burcuș a Palatului Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, inaugurată cu acest prilej, și a continuat seria întâlnirilor periodice cu membrii CCIB, dar şi cu partenerii şi colaboratorii echipei noastre.

Prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu a subliniat nevoia de reprezentativitate, mai ales în contextul globalizării, și a vorbit despre strategia de relații externe a Camerei bucureștene, dar și despre preocupările organizației noastre de a veni în sprijinul companiilor interesate să-și crească nivelul de competitivitate.

„Misiunea noastră, a CCIB, este de veni alături de dumneavoastră, alături de firme”, a punctat prof. dr. ing. Ion Hohan, președintele Secțiunii Servicii și vicepreședinte al Camerei bucureștene, în deschiderea intervenției sale, axate pe produsele și serviciile puse la dispoziția comunității de afaceri de echipa noastră. „Pe lângă oferta consacrată deja, vă oferim posibilitatea de a organiza evenimente – de la conferințe, forumuri, cursuri și seminarii, până la expoziții, seri muzicale, recepții, prezentări – în sălile, cu capacitate de până la 150 de locuri, din Palatul CCIB, clădire emblematică a Capitalei, cu o istorie remarcabilă”, a punctat președintele Secțiunii Servicii.

La rândul său, Pavel Pughin, preşedintele Secţiunii Industrie a CCIB şi vicepreşedinte al Camerei bucureştene, a vorbit despre importanţa identificării corecte a nevoilor comunității de business, dar și despre modalitățile de dezvoltare a relaţiilor de colaborare între membrii CCIB a căror activitate este complementară.

Evenimentul a constuit un excelent prilej pentru reprezentanții firmelor participante de a-și prezenta activitatea și de a vorbi despre elementele de interes în ceea ce privește colaborarea cu echipa noastră: internaționalizarea afacerilor (asistență și consultanță pentru a pătrunde pe noi piețe, identificare și valorificare de noi parteneri și oportunități de afaceri), posibilități de consolidare a brandului și de creștere a notorietății de marcă utilizând instrumentele oferite de CCIB, sistemul de discount-uri și pachetele de servicii dedicate membrilor Camerei etc. De asemenea, reprezentanții firmelor membre au avut posibilitatea de a transmite doleanţele şi problemele cu care se confruntă, urmând ca, în baza atribuţiilor legale, Camera bucureşteană să acţioneze în consecinţă la nivelul instituţiilor statului.

Open House Networking s-a încheiat cu un tur de prezentare al Palatului CCIB Business Center și cu o sesiune de networking, bun prilej pentru oaspeții noștri de a discuta despre potențiale parteneriate de afaceri și de a lega noi prietenii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here