OMNIASIG Vienna Insurance Group isi schimba structura de conducere

0
963
manager-sef-conducere

Componenta directoratului OMNIASIG Vienna Insurance Group, ca structura de conducere executiva a companiei, se va modifica, incepand cu 1 iulie 2013.

Astfel, mandatele domnului Sergiu Loghin – Membru al Directoratului cu atributii in coordonarea activitatii de vanzari si al doamnei Adina Edelmaier – Membru al Directoratului cu atributii in coordonarea activitatii de bancassurance si logistica, vor inceta prin acordul partilor.

Se vor alatura directoratului OMNIASIG VIG domnii Costi Stratnic si Rafal Mosionek.

in prezent, directoratul companiei este compus din 5 membri, din care un Presedinte si un Vicepresedinte, fiecare component al structurii de conducere coordonand arii specifice de activitate ale companiei.

“Contributia domnului Sergiu Loghin si a doamnei Adina Edelmaier este adanc apreciata in calitatea domniilor lor de profesionisti de renume in piata asigurarilor. Le multumim pentru intreaga lor activitate, de peste 6 ani, in directoratele companiilor Vienna Insurance Group in Romania si ii asiguram de sincera noastra consideratie”, a declarat Franz Fuchs, Presedintele Consiliului de Supraveghere al OMNIASIG VIG.

Componenta directoratului OMNIASIG VIG de la data de 1 iulie 2013 este:
– Mihai Tecau – Presedinte;
– Artur Borowinski – Vicepresedinte;
– Daniela Covacescu – Membru;
– Rafal Mosionek  – Membru;
– Costi Stratnic – Membru.

OMNIASIG VIG este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Consiliul de Supraveghere si Directorat.

OMNIASIG VIG este una dintre cele mai mari companii de asigurari din piata de asigurari, avand un capital social de 386.545.383 lei, un portofoliu de peste 100 produse si care a subscris in anul 2012 prime de asigurare in valoare de peste 1 miliard de RON. Reteaua teritoriala cuprinde aproximativ 179 unitati.

Vienna Insurance Group este liderul pietei asigurarilor atat in Austria cat si  in Europa Centrala si de Est. Aproximativ 50 de companii in 24 de tari formeaza un Grup cu traditie indelungata, branduri puternice si relatii stranse cu clientii. VIG are o experienta in domeniul asigurarilor de aproape 190 de ani. Cu aproximativ 24.000 de angajati, Vienna Insurance Group este lider incontestabil pe pietele sale de baza. Pozitionata excelent, intr-o regiune de 180 milioane oameni, Grupul profita de oportunitatile de crestere pe termen lung. Vienna Insurance Group este cea mai buna companie nominala listata de ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena, actiunile sale sunt listate si la Bursa din Praga.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de catre OMNIASIG Vienna Insurance Group sunt disponibile pe www.omniasig.ro si in cadrul tuturor unitatilor teritoriale ale societatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here