OMNIASIG REVINE!

0
1224

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group asigură pentru al doilea an consecutiv flota operatorului aerian național Tarom. Polițele de asigurare Casco Toate Riscurile (inclusiv piese de schimb și echipamente) și Răspundere Civilă intră în vigoare la data de 1 decembrie 2019 și sunt valabile timp de 12 luni, până pe 30 noiembrie 2020.

 

OMNIASIG are o expertiză vastă pe segmentul asigurărilor de aviație, precum și specialiști  cu experiență, recunoscuți la nivelul pieței. Cu un istoric îndelungat și un portofoliu relevant pe această piață, compania este un lider al segmentului amintit și vizează o dezvoltare continuă și susținută.

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. VIG are o experienţă de aproape 200 de ani în domeniul asigurărilor. Având peste 25.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil în Austria și în piețele ECE pe care activează. Grupul se bucură de o poziţionare excelentă, care îi permite să valorifice oportunităţile de creştere pe termen lung, într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotată dintre emitenţii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here