OMNIASIG anunta ca isi va onora obligatiile de asigurare in cazul accidentului aviatic din Apuseni

0
989

OMNIASIG Vienna Insurance Group (VIG) confirma faptul ca cele doua polite incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie pentru aeronava implicata in tragicul accident din 20 ianuarie 2014, polite de RASPUNDERE CIVILA FATA DE TERTI si cea de ASIGURARE DE ACCIDENTE A PERSONALULUI NAVIGANT SI A PASAGERILOR, sunt valide si in vigoare, fiind protejate prin reasigurare la reasiguratori de prestigiu de pe piata externa.

OMNIASIG VIG isi va onora obligatiile care decurg din contractele de asigurare, orice informatii contrare care au aparut in presa au caracter speculativ. Reprezentanti ai OMNIASIG VIG au fost prezenti la locul accidentului, iar la nivelul companiei a fost constituita imediat o echipa de specialisti dedicata solutionarii acestui caz.

Imediat ce vom primi documentele necesare, compania va instrumenta cu celeritate dosarele de dauna si isi va indeplini integral obligatiile contractuale.

OMNIASIG VIG are o experienta bogata si indelungata in domeniul asigurarilor aviatice, precum si specialisti recunoscuti in piata pe acest segment, astfel incat va solutiona rapid, cu profesionalism si cu deplina responsabilitate acest caz.

OMNIASIG Vienna Insurance Group isi exprima inca o data profundul regret pentru acest tragic accident si transmite cele mai bune ganduri victimelor si familiilor acestora.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este una dintre cele mai mari companii de asigurari din Romania, avand un capital social de 386.545.383 lei, un portofoliu de peste 100 produse si o reţea teritoriala extinsa. OMNIASIG VIG este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Consiliul de Supraveghere si Directorat. in prezent, Vienna Insurance Group, prin toate companiile membre, este pe primul loc pe piaţa asigurarilor din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here