OMNIASIG acordă reduceri la asigurările Casco și RCA, în cazul unui istoric fără sancțiuni al clientului

0
516

 

 

 

București, 11 martie 2021

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group continuă dezvoltarea de soluții create în beneficiul clienților săi și recompensează comportamentul responsabil în trafic printr-o nouă facilitate oferită pentru asigurările auto – Casco și RCA.

 

Astfel, persoanele fizice care, la momentul solicitării unei oferte pentru o poliță de asigurare RCA sau Casco, prezintă un istoric de sancțiuni fără abateri în ultimii doi ani, document emis de Poliția Rutieră, vor beneficia de următoarele reduceri:

  • RCA: reducere de 5% din prima aferentă poliței
  • Casco: reducere de 7% din prima aferentă poliței
  • În cazul achiziției celor două polițe în același timp, pentru același autovehicul, clienții pot beneficia de o reducere de 10% aplicată primelor aferente celor două polițe.

 

OMNIASIG s-a implicat mereu în susținerea și promovarea unui comportament responsabil în trafic, în vederea reducerii accidentelor pe șoselele din România. Astfel, considerăm că este responsabilitatea noastră de a promova și de a încuraja un comportament rutier corect, prin strategia companiei în ceea ce privește linia asigurărilor auto. Cunoaștem cu toții faptul că la nivel european România prezintă, statistic, unul dintre cele mai ridicate riscuri în trafic, iar prin acest demers urmărim să sprijinim și să stimulăm responsabilitatea la volan și recompensăm astfel asigurații care prezintă dovada acestei responsabilități, pentru un trafic mai sigur”, a declarat Mihai Tecău, Președinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

 

Pentru acordarea acestor reduceri, clienții trebuie să nu fi primit nicio sancțiune în trafic, în ultimii doi ani, din partea Poliției Rutiere. Istoricul de sancțiuni este un formular standard, eliberat de către Poliția Română în urma unei cereri individuale, formular care cuprinde evidența permiselor de conducere reținute și a sancțiunilor aplicate conducătorilor auto. Modelul de cerere poate fi regăsit pe pagina web a Poliției Rutiere, la secțiunea cereri tipizate, punctul 3, Anexa 2. Formularul standard emis de Poliția Rutieră nu trebuie să fie mai vechi de 30 de zile în momentul solicitării unei oferte pentru o poliță de asigurare.

 

Istoricul poate fi obținut în urma unei cereri către Poliția Rutieră în raza căreia titularul permisului de conducere are reședința.

 

De asemenea, având în vedere prevederile Legii nr. 20/2022 privind completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, OMNIASIG este în pregătiri și pentru a recompensa clienții care vor face dovada parcurgerii unui curs de formare în vederea pregătirii speciale privind conducere auto defensivă.

 

 

 

 

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piața asigurărilor din România, menținându-se constant în topul celor mai mari asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național. Cei peste 1.100 de angajați oferă constant clienților și partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul celor peste 25 de ani. Prin apartenența la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi stabilitate și putere financiară, precum și expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

 

OMNIASIG promovează excelența, responsabilitatea și integritatea în tot ceea întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societății și a comunității în care își desfășoară activitatea.

 

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul are o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii, și este format din aproximativ 50 de companii din 30 de ţări. Cei peste 25.000 de angajaţi ai Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) au grijă de nevoile de zi cu zi ale celor peste 22 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994. Compania beneficiază de rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor’s. Acesta este cel mai bun rating al unei companii din indicele ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena. Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here