OMNIASIG a ajutat DGASPC Botoșani la dotarea cu mobilier a unor locuințe sociale

0
1390

 

 

București, 21 octombrie 2020

OMNIASIG Vienna Insurance Group continuă strategia sa de implicare activă în comunitate printr-o nouă acțiune cu profil social. Cu implicarea directă a echipei din Sucursala Botoșani, OMNIASIG a ajutat, prin intermediul Asociației Clara, DGASPC (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului) Botoșani la dotarea, cu mobilierul necesar, a cinci apartamente și a unui centru pentru persoane cu dizabilități.

Acțiunea s-a desfășurat la începutul lunii octombrie, pe parcursul a două zile. Astfel, 106 obiecte de mobilier au ajuns la DGASPC Botoșani pentru mobilarea completă a fiecărei case sociale: paturi, noptiere, măsuțe, fotolii, birouri, scaune și dulapuri. Angajații OMNIASIG din Botoșani s-au implicat direct în transportul obiectelor de mobilier către cele cinci locuințe, aflate acum în renovare, precum și către centrul social, care va intra în utilizare la sfârșitul acestui an. De asemenea, mobilierul este utilizat și pentru alte case și apartamente de tip familial deținute de DGASPC Botoșani, în care locuiesc copii și persoane cu dizabilități.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă de 25 de ani pe piața asigurărilor din România, menținându-se constant în topul celor mai mari asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național. Cei peste 1.100 de angajați oferă constant clienților și partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul celor 25 de ani. Prin apartenența la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi stabilitate și putere financiară, precum și expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

OMNIASIG promovează excelența, responsabilitatea și integritatea în tot ceea întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societății și a comunității în care își desfășoară activitatea.

 

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii esteformat din aproximativ 50 de companii din 30 de ţări. Cei peste 25.000 de angajaţi ai Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) au grijă de nevoile de zi cu zi ale peste 22 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate pe Bursa de Valori din Viena din 1994 și beneficiază de un rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor’s. Acesta este cel mai bun rating al unei companii din indicele ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena. Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here