OMNIASIG a aderat la Carta Diversității

0
1845

București, 18 mai 2021

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group a aderat la Carta Diversității, o inițiativă care reunește la aceeași masă grupuri cointeresate dintre cele mai diverse și care propune semnatarilor săi o platformă colaborativă de acțiune, dezbatere și schimb de bune practici în jurul managementului diversității.

,,OMNIASIG are o tradiție de peste 25 de ani pe piața asigurărilor din România, este o companie puternică, stabilă și echilibrată, atribute dobândite prin intermediul echipei noastre de profesioniști dedicați, pasionați de ceea ce fac și care își doresc să aducă o contribuție reală la dezvoltarea acestei industrii.

Urmărim mereu să avem un impact pozitiv asupra societății și să ne aducem aportul la formarea unei comunități sănătoase și facem toate demersurile necesare pentru a ne îndeplini aceste obiective. Semnarea Cartei Diversității reprezintă doar un pas din acest plan, prin care susținem și promovăm politica noastră de diversitate.

Credem în egalitatea de șanse, în implementarea principiilor de diversitate și incluziune și ne propunem să creștem aceste valori și practici prin cultura noastră organizațională. Perspectivele și experiențele diferite conduc către construirea un mediu prielnic de dezvoltare a fiecărui individ și, implicit, la performanță”, a declarat Mihai Tecău, Președinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

OMNIASIG încurajează comunicarea deschisă și acțiunile de acceptare și promovare a diversității, necesare pentru progresul social. De aceea, compania urmărește constant implementarea practicilor de incluziune și diversitate, prin care este valorificată și apreciată evoluția angajaților.

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piața asigurărilor din România, menținându-se constant în topul celor mai mari asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național. Cei peste 1.100 de angajați oferă constant clienților și partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul celor peste 25 de ani. Prin apartenența la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi stabilitate și putere financiară, precum și expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

OMNIASIG promovează excelența, responsabilitatea și integritatea în tot ceea întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societății și a comunității în care își desfășoară activitatea.

 

 

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul are o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii, și este format din aproximativ 50 de companii din 30 de ţări. Cei peste 25.000 de angajaţi ai Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) au grijă de nevoile de zi cu zi ale celor peste 22 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994. Compania beneficiază de rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor’s. Acesta este cel mai bun rating al unei companii din indicele ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena. Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here