OLX și Pago: parteneriat pentru a ajuta românii să își plătească mai ușor facturile

0
1145

 

București, 11 ianuarie: Odată cu încheierea sărbătorilor de iarnă, bugetele cumpărătorilor au de “suferit”, luna ianuarie fiind recunoscută drept cea mai dificilă din an din punct de vedere financiar. Dacă în perioada cadourilor, consumatorii se așteaptă la costuri adiționale față de bugetul planificat și devin mai permisivi cu schimbările în ceea ce privește fondurile alocate, în lunile următoare, românii sunt mult mai atenți la prețurile produselor dorite și la coșul de cumpărături. Factori precum inflația influențează dorința de achiziționare a produselor preloved, devenind astfel o metodă bună de economisire.

OLX, cea mai mare platformă de anunțuri generaliste de pe piața locală și Pago, aplicația prin care românii pot gestiona de la distanță plata facturilor și utilităților au anunțat o colaborare menită să premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX. Astfel, cumpărătorii care achiziționează produse din cadrul categoriilor Mama și copilul și Modă și frumusețe și aleg să utilizeze serviciul de livrare prin OLX, sunt recompensați cu puncte în contul Pago, puncte ce pot fi ulterior folosite pentru plata facturilor.

Punctele reprezintă 0,25% din valoarea produsului achiziționat prin serviciul propriu de livrare, iar fiecare punct valorează 0,01 lei. Utilizatorii se pot bucura de această campanie până în data de 29 februarie 2024. Pentru termenii și condițiile campaniei, intrați aici.

Cheltuielile casnice rămân în atenția utilizatorilor Pago, indiferent de perioada anului. Ne bucurăm că putem fi parte din această campanie şi că putem oferi clienților OLX beneficiile de a plăti facturile de utilități oricând, de oriunde, într-un mod rapid şi sigur. Adrian Cighi – Co-fondator Pago.

“Înțelegem nevoile utilizatorilor noștri și ne dorim să îi sprijinim pentru a se bucura de cât mai multe dintre produsele preferate în perioadele dificile pentru ei din punct de vedere financiar.  Colaborarea cu Pago reflectă angajamentul nostru continuu de a oferi experiențe avantajoase clienților noștri. Prin implementarea acestui serviciu de recompense în cadrul platformei OLX ne propunem să le aducem un plus în această perioadă post sărbători și să le oferim beneficii semnificative.”, explică Dragoș Matei, Senior Category Manager OLX.

Prin acest parteneriat, gestionarea plăților, dar și recompensele financiare aduc acel plus în buzunarele cumpărătorilor și le permit să se poată bucura de mai multe atenții pentru ei sau cei dragi lor.

 

 

Despre OLX

OLX România, parte a OLX Group, este liderul pieței locale de anunțuri generaliste, cu peste 4 milioane de anunțuri active și o medie lunară de peste 12 milioane de vizitatori, potrivit SATI. Pe OLX se găsește o gamă largă de categorii printre care electronice și electrocasnice, mașini, proprietăți imobiliare, obiecte de vestimentație sau pentru casă și grădină. Platforma se poate accesa atât de pe desktop, cât și din aplicațiile mobile pentru iOS, Android.

 

Despre Pago

Pago este serviciul de plăți lansat în 2017 prin care peste 400,000 de utilizatori activi lunar plătesc facturi de utilități către cei peste 400 furnizori integrați, asigurări, reîncărcări de credit pe mobil, roviniete, taxe, impozite, donații si transferuri de bani in timp real. Aplicația este disponibilă pe Android și pe iOS. Mai multe detalii sunt disponibile pe pago.ro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here