Oameni de Valoare Europeana la Gala Societatii Civile 2019

0
1116

Gala Societatii Civile va premia cele mai bune proiecte ale sectorului asociativ din Romania inscrise in competitie, in data de 3 iunie 2019, la Ateneul Roman – Bucuresti. Evenimentul va fi prezentat de Razvan Exarhu, Realizator „Morning Glory” – Rock FM.

 

Campania de comunicare a celei de-a XVII-a editii Gala Societatii Civile, „Oameni de Valoare Europeana”, se desfasoara in perioada 16 mai – 26 iunie 2019. Campania promoveaza cele sase valori europene – demnitatea umana, libertatea, democratia, egalitatea, statul de drept si drepturile omului – prin intermediul unor oameni, proiecte, organizatii si grupuri de initiativa, castigatoare la editia anterioara a Galei Societatii Civile, care materializeaza si promoveaza aceste valori in Romania: Carmen USCATU & Oana GHEORGHIU – Fondatoare Asociatia Daruieste Viata (Demnitate umana), Iris POPESCU – Presedinte Asociatia Metodelor Alternative de Integrare Sociala (Libertate), Mihai MATEI – Coordonator Fondul pentru Democratie si Membru fondator Geeks for Democracy (Democratie), Alina TIPLEA – Presedinte Merci Charity Boutique (Egalitate), Bogdan IVANEL – Managing Director Code4Romania (Statul de drept), Patrick OURIAGHLI – Director General Ateliere fara Frontiere (Drepturile omului).

 

In 2019, anul in care Romania a preluat pentru prima data Presedintia Consiliului Uniunii Europene si anul alegerilor europarlamentare, Gala Societatii Civile vrea sa atraga atentia asupra activitatii neintrerupte a sectorului asociativ, o comunitate de oameni care lucreaza pentru binele majoritatii, schimba societatea, lupta pentru modernizarea Romaniei si o raliaza la valorile europene.

 

Astfel, editia de anul acesta subliniaza deschiderea sectorului asociativ catre valorile europene si eforturile depuse de acesta pentru ca Romania sa reprezinte o societate in care sunt incurajate toleranta, solidaritatea si combaterea discriminarii.

 

Campania de comunicare, care se va desfasura in mediile de comunicare: TV, radio,  indoor, print si online, este semnata de agentia de creatie Gavrila & Asociatii.

 

Intr-o perioada socio-politica in care predomina un scepticism provincial fata de viitorul Uniunii Europene, am ales sa facem aceasta campanie care aduce in focus o serie de sapte oameni-principii din 6 ONG-uri romanesti. Oameni care, prin eforturile si proiectele lor de zi cu zi, personifica cu succes cate un principiu fondator al Uniunii Europene. Fiecare cu declaratia sa personala, declaratie pe care art directorul se concentreaza si foloseste typography-ul pentru al face un punct de interes cu valoare de ilustratie a gandului fiecarui participant din campanie, integrandu-l in esenta personalitatii lor: oameni de valoare europeana”, declara Alina Gavrila-Bortun, Director de Creatie – Gavrila & Asociatii.

 

Alaturi de echipa de creatie a agentiei Gavrila & Asociatii, la realizarea campaniei au contribuit fotograful Alex Galmeanu, Bianca Dumitrascu – Lettering Artist si o echipa de make-up artists si hair stylists AVON Romania.

 

181 de initiative, respectiv 144 de proiecte, 23 de programe si 14 campanii de comunicare s-au inscris la cea de-a XVII-a editie a Galei Societatii Civile, cel mai amplu proiect care promoveaza si premiaza activitatea sectorului asociativ din Romania. Proiectele au fost jurizate de 48 de specialisti in implementarea si evaluarea proiectelor, cercetatori, sociologi, jurnalisti, lideri si formatori de opinie ai societatii civile si ai sectorului non-profit, la care se adauga reprezentanti ai sectorului privat.

 

Pentru mai multe detalii despre campania Galei Societatii Civile 2019 vizitati: www.galasocietatiicivile.ro

Mai multe informatii despre Oamenii de Valoare Europeana regasiti in anexa atasata.

 

___________________________________________________________________________

Gala Societatii Civile este cel mai amplu proiect care promoveaza si premiaza activitatea sectorului asociativ din Romania. Initiata in anul 2002, Gala Societatii Civile are ca misiune recunoasterea tuturor initiativelor luate pentru imbunatatirea vietii intr-o comunitate, promovarea si premierea spiritului civic si a responsabilitatii sociale in Romania.

Gala Societatii Civile este un proiect THE INSTITUTE.

Sustinatorii Galei Societatii Civile 2019:
Partener principal: KMG International

Partener pentru Sustenabilitate: Lidl Romania

Partener fondator: Fundatia Vodafone Romania

Parteneri: BCR, Bursa Binelui, Metropolitan Life

Parteneri Media Principali: Rock FM, Promenada Mall, Radio Romania Cultural

Parteneri Media: News.ro, RFI Romania, Sapte Seri, IQads.ro, Zile si Nopti, TPS Engage, Romania Pozitiva, StiriONG.ro.

Parteneri traditionali: Gavrila & Asociatii, AVON Romania, Netvibes Romania, Kaustik, 360 Revolution

Partener de monitorizare: mediaTRUST Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here