O casa/zi la editia din martie a tIMOn: discount la discount si preturi mai mici decat ale dezvoltatorilor

0
617

Pentru ca, la editiile anterioare tIMOn, au fost vizitatori care n-au considerat suficienta,  pentru nevoile lor actuale, reunirea, sub aceeasi cupola, a marii majoritati a proiectelor rezidentiale din Bucuresti, asteptandu-se la preturi promotionale si la discounturi mai mari decat au gasit in cadrul targului, tIMOn a creat, special pentru acestia, sistemul potrivit de achizitie a unei locuinte: discount la discount, valabil doar sapte zile si doar pentru vizitatorii targului.

 In acest program s-au inscris expozantii Be Igloo, Rasarit de Soare,  Obor Towers, Centauri  Grup Construct cu ansamblul residential Centauri Media ,Brincusi Residence si Amfiteatru Residence, considerandu-l un alt “premiu” pentru cei care chiar isi doresc sa cumpere o locuinta, care cunosc oferta din piata si care asteapta doar cel mai bun prêt de la un targ imobiliar.
4 zile de oferte imobiliare de exceptie
Timp de 4 zile, ofertele speciale vor reprezenta un alt punct de atractie al tIMOn.  De joi pana duminica, in fiecare zi, vor exista programe speciale destinate unor anumite categorii sociale si clase de potentiali cumparatori prin care cei vizati sa poata achizitiona locuinte cu preturi mai mici decat cele ofertate si discountate de catre dezvoltatori la propriile standuri.
 Totodata, cateva companii vor oferi in premiera produse imobiliare discountate suplimentar fata de oferta prezentata in cadrul targului. “Din experienta editiilor anterioare am remarcat ca vizitatorii asteapta discounturi la discounturi in cadrul targului si, de aceea, impreuna cu partenerii exclusivi ai tIMOn am lansat un serviciu unic pe piata de profil din Romania. In fiecare zi, expozantii vor oferi o proprietate la un pret mai mic chiar si decat cel promotional prezentat pe perioada targului. Astfel, vizitatorii care vor fi interesati de proprietatea respectiva si isi vor declara interesul de achizitie vor putea beneficia timp de 7 zile de respectivul pret promotional. Acest serviciu va fi disponibil doar vizitatorilor tIMOn si este construit exclusiv pentru cei care isi doresc o achizitie imobiliara imediata si se pot bucura intr-adevar de o oportunitate unica.” (Vlad Vlasceanu, director tIMOn).
Locuintele ofertate
Una dintre locuintele ofertate este o garsoniera in proiectul Armonia din Titan, pe care Be Igloo o ofera unui vizitator al targului cu doar 59.000 €, in timp ce pretul de la stand este de 60.900 €. Centauri Grup Construct s-a inscris in acest program cu o casa la cheie de 135 mp + 240 mp curte,la pretul de 89.000 € fata de  100.000€, pretul dezvoltatorului la stand, in timp ce Brincusi Residence si Amfiteatru Residence vor oferi  3000 € discount pentru doua apartamente de doua camere situate la etajul 1, ajungand la suma de  55000 de euro, respectiv 57000 euro. 
Fiecare dintre aceste oportunitati este valabila doar pentru expozantii tIMOn si doar 7 zile de la inceperea targului, majoritatea dezvoltatorilor conditionand-o de plata cash.
A XVI-a editie a tIMOn Tragul Imobiliar National  se va desfasura in perioda 18-21 martie, in Piata Constitutiei din Bucuresti si va reuni 60 de dezvoltatori si peste 60% din totalul unitatilor locative disponibile in piata de real estate in acest moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here