O alta agentie imobiliara se repozitioneaza din cauza crizei

0
842

Vission House a gasit un segment de nisa
Brokerajul imobiliar pentru clientii – companii este o afacere profitabila si in vremuri dificile. in aceste conditii, agentia imobiliara Vission House a decis sa se repozitioneze pe piata, oferind servicii in special companiilor.

Firma a incheiat deja contracte de inchiriere pentru clienti importanti pe acest segment, respectiv BOSCH, SNC-LAVALIN ROMANIA SA si TELEPERFORMANCE. Vission House are in vedere schimbarea portofoliului, format in mare parte din persoane fizice intr-unul dominat de clienti companii.
Vission House a gasit locuinte pentru zeci de manageri de top din companii de renume mondial
Vission House are in portofoliu oferte imobiliare in zone exclusiviste precum Dorobanti, Primaverii, Herastrau, Nordului sau Unirea. De aceea, in ultimii ani, Vission House a fost preferata de marile companii atat pentru relocari de birouri cat si pentru gasirea de locuinte pentru expati.“ Vision House este, in acest moment, una din cele mai cautate companii imobiliare de catre expati. Am relocat zeci de manageri, la cererea lor sau a companiilor in care acestia muncesc. Ne-am concentrat pe acest segment pentru ca portofoliul nostru contine exact proprietatile de care acestia au nevoie: case ori apartamente high-class in zone elitiste.”, declara Andrei Rusu, director Vission House. Dar chiar si asa, Vission House nu renunta cu totul la segmentul clientilor persoane fizice. “Avem in continuare la vanzare case si apartamente, doar ca selectam mult mai atent ofertele. Vindem doar locuintele care intrunesc criterii stricte din punct de vedere calitativ. Mai lucram si pe inchirieri, tot in locuinte de pe segmentul medium-high. Dealtfel, acest segment este atat de activ incat intruneste cam 40% din activitatea totala a companiei” , explica Andrei Rusu, directorul agentiei.
De ce expati?
„Consider ca am reusit sa ne adaptam foarte bine crizei, sa identificam un segment de piata neacoperit suficient si sa il exploatam, evitand astfel o lupta directa cu marile companii, care au o cu totul alta viziune. Secretul este ca vorbim despre clienti care au nevoie de foarte multa atentie si care prefera sa nu caute in piata , ci sa vina piata la ei, iar acest tratament special le poate fi oferit mai bine intr-o organizatie de mici dimensiuni, atat timp cat aceasta organizatie cunoaste bine piata si lucreaza corect si profesionist.” (Andrei Rusu).
Vission House este o agentie imobiliara care functioneaza din anul 2007 si ofera atat consultanta imobiliara cat si legislativa. in portofoliul companiei sunt 150 de proprietati, toate adresate segmentului medium-high. De la infiintare pana acum, Vission House a incheiat tranzactii de peste 10 milioane euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here