Novensys realizeaza prima implementare din Romania a unei solutii de Workforce Management in companiile de utilitati

0
649

Bucuresti, 27 septembrie 2012 – Novensys va furniza GDF SUEZ Energy Romania o solutie de Workforce Management,  sistem de planificare a resurselor, prima implementare in domeniul utilitatilor din Romania, valoarea contractului fiind de aproximativ 1 milion de euro.
„Bazandu-ne pe parteneriate cu cei mai importanti furnizori la nivel mondial si pe experienta specialistilor nostri, suntem mandri sa anuntam ca vom implementa un proiect extrem de interesant pentru GDF SUEZ Energy Romania, una dintre cele mai importante companii din domeniul utilitatilor publice din Romania”, declara Cezar Golumbeanu, CEO si Presedinte Novensys.

Compania Novensys va implementa solutia Service Suite care cuprinde toata expertiza specifica detinuta de Ventyx, o companie ABB. Solutia este special creata pentru a optimiza munca echipelor de pe teren, ajutandu-le sa isi indeplineasca sarcinile mai rapid si mai eficient. Este o solutie completa care cuprinde functionalitati integrate de previzionare a cererii, programare, rutare si dispecerizare a echipelor de interventie, analiza si raportarea in timp real, folosind date istorice privind operatiunile de pe teren.

Practic, dupa implementarea acestei solutii, clientii GDF SUEZ Energy Romania vor beneficia de un raspuns prompt la solicitari, cu rezervarea corecta a timpului, personalul trimis fiind validat si in functie de calificarile tehnice pentru cerintele exprimate, avand inclusiv dotarile necesare pentru a interveni in cel mai scurt timp in cadrul primei interventii.

Workforce Management System are rolul de a face managementul eficient al fortei de munca, prin proiectarea volumului de apeluri primite si programarea eficienta a personalului pentru a satisface nevoile de servicii cu exactitate, zi de zi si luna de luna. Sistemele de planificare a resurselor folosesc inregistrari istorice de asteptare, care sunt colectate de la sistemul automat de distributie apel, pentru a proiecta modelele viitoare de asteptare si volume pentru perioadele de timp specificate.

Printre principalii clienti Ventyx in domeniul energiei si utilitatilor se numara companii precum CPS Energy in Statele Unite ale Americii, Yorkshire Water in Marea Britanie, DONG Energy in Danemarca si CitiPower and Powercor din Australia.

Solutia propusa este folosita la nivel global de peste 100.000 de tehnicieni fiind o solutie intuitiva, care si-a dovedit eficienta prin cresterea productivitatii si reducerea costurilor. Aceasta ofera toate instrumentele necesare pentru automatizarea echipelor de pe teren, asigurand in acelasi timp un nivel ridicat de vizibilitate asupra intregului proces: echipe, operatiuni, status.

Pentru mai multe informatii despre produsele si solutiile Novensys puteti contacta: Cristina Dima, Corporate PR Manager, tel: 0736.900.221, email: [email protected]

Lucruri care vorbesc despre Novensys – Suntem de mai bine de 15 ani alaturi de afaceri romanesti si regionale, cu solutii informatice care raspund prompt nevoilor de business. Avem un portofoliu complex de solutii perfect integrabile care se adreseaza unei arii mari de industrii, cu focus pe: Retail, Distributie, Transport&Logistica, Productie, Servicii Profesionale si Utilitati. in plus, oferim solutii inteligente si pentru alte industrii din Romania ca: Automotive, Servicii Financiar-Bancare, Guvernamental, Telecom, Servicii medicale si farmaceutice etc.

In acest timp am dezvoltat parteneriate de incredere cu cele mai mari nume ale industriei de IT&C: Microsoft, Oracle, IBM, HP, CISCO.

Raspundem cerintelor de mobilitate cu cele mai performante produse software si hardware de la parteneri de renume international ca: Motorola, Psion, Panasonic, Datalogic, Zebra, Ortec, Avery Berkel, Custom, Datecs, Tally Genicom, Printronix si Datamax-O’Neil.

GDF SUEZ Energy Romania, filiala a Grupului GDF SUEZ, este unul dintre cei mai mari furnizori de gaze naturale din Romania avand 1,4 milioane de clienti. in 2009, GDF SUEZ Energy Romania a intrat pe piata furnizarii de energie electrica pentru clientii business. Distrigaz Sud Retele, filiala de distributie a GDF SUEZ Energy Romania a fost infiintata in martie 2008 ca urmare a separarii activitatii de comercializare de cea de distributie. Distrigaz Sud Retele, deserveste 18 judete din sudul tarii si municipiul Bucuresti, gestionand o retea de distributie de aproximativ 17.000 km. Judetele deservite de catre companie sunt: Arges, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Valcea, Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here