Nordis Group demarează lucrările de construcție la ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Brașov, o investiție de 26,4 milioane Euro

0
797

 

  • La doar patru minute cu mașina de Piața Sfatului și opt minute de Poiana Brașov, Nordis Brașov oferă o vedere panoramică spectaculoasă spre zona metropolitană a Brașovului.
  • Ansamblul va beneficia de o piscină infinity, SPA de 900 m, sală de fitness, sală de cinema, bibliotecă, 3 săli de conferință, restaurante tradiționale și de fine-dining, pistă de alergare și stație de încărcare pentru mașini electrice, servicii de valet parking, curățenie și room service.
  • Nodis Brașov va avea 158 de camere de hotel și 43 de apartamente rezidențiale.
  • Prețurile de achiziție (fără TVA) pornesc de la 91.000 Euro pentru un studio și pot depăși 595.000 Euro pentru apartamente cu 4 camere.
  • Peste 50% din unitățile din corpurile hoteliere Nordis Brașov au fost achiziționate deja în faza precontractuală.  

 

București, 30 mai 2022 Nordis Group, dezvoltator imobiliar de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium, a început lucrările de construcție la ansamblul Nordis Brașov 5*****, având o investiție estimată la 26,4 milioane Euro și termenul de predare la sfârșitul anului 2023. 

Ansamblul Nordis Brașov  este dezvoltat pe un teren de 13.000 de metri pătrați și  este format din cinci corpuri independente cu regim mic de înălțime, ce vor dispune de 158 de camere de hotel și 43 de apartamente rezidențiale.

„Ne bucurăm că începe să prindă contur acest proiect ambițios ce va ridica standardele de lux și confort la nivelul celor internaționale în cel mai vizitat oraș montan din România. Ne-am propus să aducem la Brașov și Sinaia același concept exclusivist de la Nordis Mamaia pentru a oferi turiștilor servicii premium, atât la mare, cât și la munte. Am ales un teren care va oferi o priveliște extraordinară, cu un grad mare de înclinare, iar un astfel de teren dificil a presupus analize, studii geotehnice și proiectare specială, de durată. Am ales să lucrăm pe partea de proiectare, sprijinire maluri și execuție de fundații speciale cu Saidel Engineering și Zublin Romania, lideri ai pieței de profil din România. Totodată, observăm un grad ridicat de interes din partea investitorilor noștri, având în acest moment semnate aproximativ 50 % din promisiunile pentru camerele de hotel, majoritatea cu plată pe stadii de execuție, ceea ce nu poate decât să ne bucure și să ne confirme că piața a validat proiectul Nordis Brașov. Estimăm că gradul de ocupare al hotelului va fi unul excelent, mai ales că ansamblul este situat la 15 minute de Aeroportul Brașov care va fi deschis până la finalul anului 2022”, a declarat Emanuel Poștoacă, Fondator Nordis Group.

”Ne dorim să creăm o experiență cu totul exclusivistă, de aceea am dedicat timp și atenție pentru a definitiva conceptul și detaliile de design ale ansamblului Nordis Brașov. Fiecare element este gândit astfel încât să se ridice la cele mai înalte standarde ale ospitalității. În acest sens ne-am consultat cu Horwath HTL, lider global în evaluare și consultanță hotelieră, care ne-a oferit recomandări extrem de utile referitoare la constructia si operarea hotelului Nordis Brașov. Conform Horwath HTL, doar zona hotelieră a ansamblului Nordis Brașov va avea o valoare de piață estimată la peste 40 de milioane de euro, după deschiderea de la finalului anului 2023”, a precizat Daniel Penciuc, Partener Nordis Group.

Ansamblul beneficiază de finisaje de cea mai înaltă calitate și servicii premium precum: piscină infinity, SPA de 900m, sală de fitness, cinema room, bibliotecă, 3 săli de conferință, restaurante tradiționale și de fine-dining, pistă de alergare și stație de încărcare pentru mașini electrice, servicii de valet parking, curățenie și room service.

Nordis Brasov oferă investitorilor interesați posibilitatea de a cumpăra o cameră de hotel cu randament garantat de 7% pe an, la fel ca în celelalte proiecte Nordis similare din Mamaia sau Sinaia.

Prețurile de achiziție (fără TVA) pentru unitățile hoteliere pornesc de la 91.000 Euro pentru un studio și ajung la 240.100 Euro pentru două camere și 480.100 Euro pentru trei camere.

Compania Nordis Group, prin divizia Nordis Hotels, se va ocupa integral de operarea hotelului pentru investitori, având beneficiul unei investiții sigure și profitabile pe termen lung.

Mai mult, fiecare proprietar are beneficiul unei vacanțe de 7 zile în fiecare an în unitatea pe care o deține, bucurându-se de confortul și calitatea oferite de un hotel de 5 stele.

În ceea ce privește zona rezidențială, prețul pentru un apartament cu două camere începe de la 273.000 Euro. Costul unui apartament de trei camere pornește de la  321.000 Euro, iar pentru patru camere – de la 595.000 Euro.

La doar patru minute cu mașina de Piața Sfatului și opt minute de Poiana Brașov, Nordis Brașov oferă o vedere panoramică spectaculoasă spre zona metropolitană a Brașovului, creând echilibrul perfect între un stil de viață liniștit, în apropierea naturii, și toate beneficiile zonei metropolitane a Brașovului.

 

Despre Nordis Group

Nordis Group este un grup de companii fondat, în 2008, în România, cu capital 100% românesc și specializat în dezvoltarea ansamblurilor hoteliere și rezidențiale premium. Grupul de firme Nordis este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel și Nordis Property Management. În prezent, Nordis Group are 4 șantiere în lucru pentru ansamblurile hoteliere și rezidențiale Nordis Mamaia, Nordis Sinaia și Nordis Brașov, precum și pentru imobilul rezidențial Nordis View, din București. Nordis Group își propune să devină lanțul hotelier de 5 stele numărul 1 din România pe segmentul leisure.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here