Locuinte pentru cei fara adapost  

0
621

Miercuri dimineata, Corin Romanescu, presedintele UNPR Sector 5, s-a intalnit cu mai multi cetateni din sector care nu au o locuinta stabila in care sa locuiasca.

“Cunosc acest fenomen. Este ingrijorator faptul ca numarul de persoane care nu au o locuinta este foarte mare in Sectorul 5. Acest lucru este inca o dovada a faptului ca actuala administratie nu se preocupa de soarta oamenilor de aici. Din acest motiv, viitoarea administratie a Primariei Sectorului 5 doreste sa rezolve cu maxima operativitate aceasta problema, punand la dispozitia celor in drept locuinte sociale. Voi puncta in mod deosebit acest subiect in timpul campaniei electorale si voi explica tot atunci si modul in care gandesc rezolvarea acestei probleme”, a declarat Romanescu.
“Cine spune ca nu exista bani sau invoca alte motive din cauza carora nu s-ar putea rezolva aceasta problema, este in necunostinta de cauza. Eu sunt de profesie inginer constructor si in plus am si o lunga experienta in administratie care imi permite sa gasesc  solutii acolo unde altii vad doar probleme. Va promit ca problema dumneavoastra este rezolvabila si va fi rezolvata de catre viitoarea administratie”, a mai spus Romanescu.
Corin Romanescu are 38 de ani si o experienta de 15 ani in administratie. Romanescu este candidatul UNPR Sector 5 pentru functia de primar al acestui sector.

Biroul de presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here