MOZAIC TNI 2019

0
1600
OTP Bank România participă la Târgul Național Imobiliar în perioada 4-6 Octombrie, la Palatul Parlamentului şi vine cu o soluție avantajoasă către persoanele dornice să găsească un loc pe care să-l numească „acasă”. Cu creditul ipotecar în lei de la OTP Bank, clienții persoane fizice pot accesa într-un mod facil, sume de până la 200.000 EUR (echivalent în lei), cu un avans de minimum 15% și dobândă variabilă de la 5,55%.

Pentru creditul ipotecar în lei, clienții au posibilitatea să își controleze dobânda aplicabilă creditului. Cu cât accesează mai multe produse și servicii de la OTP Bank, cu atât rata de dobândă va scădea. Astfel, dacă aceștia își încasează salariul în contul curent deschis la OTP Bank, plătesc lunar prin POS folosind cardul de debit OTP Bank, încheie asigurarea de locuință la Groupama sau achiziționează un pachet de produse și servicii. primesc un discount de dobândă pentru fiecare din aceste optiuni selectate.

 

Proiecte noi în nordul capitalei prezentate la TNI

Black Oak Developer&Contractor este o companie românească cu capital integral privat. Compania noastră dezvoltă proiecte rezidențiale premium în zona de nord a capitalei. De asemenea, susținem construirea unui mediu prielnic pentru evoluția comunității în care ne dorim cu toții să trăim.

În prezent, dezvoltăm două proiecte imobiliare Stegarului Boutique Apartments și Străulești Apartments pe care le vom prezenta în cadrul celui mai mare târg imobiliar al toamnei, Târgul Național Imobiliar, 4-6 octombrie 2019, Palatul Parlamentului.

Modern și exclusivist, Stegarului Boutique Apartments vă oferă un stil de viață inovativ. Situat în liziera pădurii Băneasa, acesta vă oferă armonia naturii și o priveliște de vis. La temelia proiectului stă arhitectura modernă și îndrăzneață, edificată în baza conceptului de a consolida legătura dintre om și căminul său. În acest moment disponibilitatea este de doar 5 apartamente, finalizarea și predarea proiectului urmând a avea loc până la sfârșitul lunii August 2019.

 

Bunele intentii sau cum se poate rata o vanzare

In calitate de Profesionist in Home Staging si avand un interes aparte pentru piata imobiliara, asa cum au de altfel si majoritatea celor care doresc sa achizitioneze o locuinta, petrec mult timp pe site-urile imobiliare pentru a vedea ce anume oferă piața. Foarte des vad fotografii prezentand proprietati de vanzare, pe care nu mi-as dori sa le vad…De exemplu o camera goală, cu o singură masă in centru sau un dulap uitat pe o latura a incaperii. Un living room cu un semineu superb dar langa care se remarca o planta uscata sau o canapea ce a apartinut bunicii si pe care vanzatorul a plasat-o la loc de cinste. Daca acestea nu au putut fi valorificate in nici un fel sau nu s-a gasit nimeni care sa si le doreasca, cum isi poate imagina un vanzator ca viitorul comparator si le-ar putea dori sau ca ii pot transmite acestuia imaginea unui stil de viata la care aspira ? Sau poate vanzatorul a gandit ca pot fi percepute ca niste tentative de Staging…!? In ciuda celor mai bune intentii, doua ghivece de flori langa geam sau cateva tablouri pozitionate pe podea nu au darul de a face spatiul mai primitor.

Inteleg pe de o parte si constrangerile financiare pe care le pot avea unii vanzatori, si convingerea lor ca poate cateva piese de mobilier sunt mai de dorit decat nimic. Orice alt decor ar putea fi mai bun decat o mobila abandonata sau cateva piese de decor care au fost donate sau nu si-au gasit locul in nici o alta proprietate a vanzatorului… Ambele situatii pot distrage atentia cumparatorilor si ii pot face sa reconsidere total oferta, insa nu in sens pozitiv.

Cititi mai departe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here