More than Pub, noul furnizor de imagine ADAMA

0
719

Incepand cu luna martie 2011 agentia de marketing si comunicare integrata More than Pub va sustine dezvoltatorul imobiliar Adama in actiunile sale de PR desfasurate la nivel national.

Pe o piata in continua miscare si dezvoltare sunt necesare actiuni permanente, sustinute si pline de inovatie pentru a capta atentia publicului targetat. Domeniul imobiliar are o dinamica proprie cand vine vorba de obiceiuri de cumparare, modalitati de influentare a targetului si mai ales de comunicare cu acesta. Adama este unul dintre dezvoltatorii imobiliari care a comunicat constant cu publicul sau, oferind permanent noutati, avantaje si beneficii concrete pontentialilor cumparatori.
More than Pub vine ca o solutie inovatoare pentru animarea si diversificarea tipurilor de actiuni de comunicare fata de clasicele modele de promovare ale pietei imobiliare.  Strategia de PR vizeaza actiuni si campanii pe termen lung, insa cu rezultate imediate. Majoritatea ideilor sunt neconventionale, netestate pana in prezent de concurenta Adama, iar o parte din solutiile neconventionale ii apartin chiar dezvoltatorului imobiliar. Un rol important in determinarea tacticilor de comunicare l-a avut obiceiul de cumparare si nivelul de asteptari al targetului acestuia. in completarea PR-ului, pentru o sustinere constanta in media, agentia propune un plan complet de actiuni tip BTL. Strategia de comunicare Adama se axeaza pe o unitate a mesajelor ansamblurilor rezidentiale, insa prin intermediul unei varietati a instrumentelor folosite.
Agentia se angajeaza sa livreze la nivel integrat necesarul implementarii tuturor campaniilor de comunicare si sa obtina rezultate concrete in ceea ce priveste procesul de vanzare. Datele de incepe a primelor actiuni vizeaza perioada 1-8 Martie. Directiile vor fi atat catre potentialii cumparatori cat si catre locatarii ansamblurilor. Conceptele campaniilor sunt dezvoltate in concordanta cu asteptarile publicului vizat, subliniind beneficiile concrete ale actiunilor de comunicare.

Corina Stamate
Project Manager – MORE THAN PUB
Str. Dr. Mihail Petrini nr.15, Sector 5
Mobil: 0749.288.827
www.morethanpub.ro
[email protected]

More Than Pub este o agentie de marketing & comunicare integrata, orientata spre rezultate, oferind urmatoarele servicii: Direct Marketing, Event Marketing, Public Relations, Art & Copywriting, Branding, Consultancy, Promotions, Online Communications.
Portofoliu: Adama, Afi Palace Cotroceni, Asociatia Agentia de Monitorizare a Presei („Orasul esti tu!”), Akzo Nobel, Altex, Angst, Asociatia Editorilor din Romania (Bookfest), Astra Asigurari, Badsi Nissan, Bancpost, B&S Motors (Suzuki), Bayer AG, Baxi, Boiron, Canon, Clinica Metamorphosis, Cometex, Deichmann, Deutsche Leasing, Egis, ElkoTECH, Euromall, Gallaher Romania (Sobranie), Granini (URBB), Groupe SEB (Tefal, Rowenta, Moulinex, Krups), Hewlett Packard, Indaco, Jana, Keston, Kraft Foods, Laboratorul de Constructii, LG Electronics, L’Oreal – Vichy, Mercedes Romania (Mercedes, Jeep, Chrysler, Dodge, Smart, Vito, Viano, Atego, Mitsubishi Fuso Canter, Sprinter), Michelin, Mladinska, Moeller, Motorola, OBI, Omnilogic, Paralela 45, Petrom OMV, Reader’s Digest, RPG Security, SAP Romania, Signal Iduna, Sin Media Sound, Syscom 18, Syscom Digital, Sony Romania, Telemedia, Terra Utilaje Constructii, Toyota, Transilvania Travel, Venta, Vip Traveling, Vodafone, Volksbank.

Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania dezvolta in prezent peste 45 de proiecte rezidentiale si comerciale, insumand milioane de metri patrati de constructii, in diferite stadii de planificare si executie.  Adama a finalizat in decembrie 2009 prima faza a proiectului Evocasa Completa din Bacau, in februarie 2010 a terminat prima cladire Evocasa Armonia, a inaugurat in luna aprilie proiectul Evocasa Selecta din Bucuresti, in Iunie 2010 a finalizat ansamblul rezidential Evocasa Orizont, 156 de apartamente si vile, – si a finalizat in noiembrie primul bloc din cadrul complexului Evocasa Optima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here