Moneytou powered by Mastercard, serviciul de plăți instant !

0
2002

 

Moneytou powered by Mastercard, serviciul de plăți instant pentru utilizatorii Viber din Europa Centrală și de Est – realizat cu tehnologie bancară dezvoltată de LIBRA INTERNET BANK

București, 09 octombrie 2019: Pentru prima dată în România, o bancă exportă tehnologia bancară proprie în cadrul unui proiect internațional de plăți instant printr-o aplicație de mesagerie.

LIBRA INTERNET BANK are în ADN inovația, colaborăm intens cu fintech-uri la nivel internațional, dar și local, și suntem încântați să contribuim cu tehnologia noastră la realizarea acestei soluții inovatoare de plăți instant, ce are potențialul de a deveni nr.1 în întreaga regiune”, a declarat Emil BITULEANU, Director General, LIBRA INTERNET BANK.

Serviciul de plăți instant va fi lansat sub denumirea Moneytou – powered by Mastercard și este rezultatul colaborării internaționale dintre Rakuten Viber, Wirecard, Mastercard, NeoPay și LIBRA INTERNET BANK.

„Avem convingerea că în mediul digital de astăzi este nevoie să regândim experiența clientului în jurul aplicațiilor pe care le utilizează cel mai frecvent. De aceea, ne bucurăm că putem oferi acum un serviciu inovator de transferuri de bani rapide prin aplicația de instant messaging, Viber, pentru început în Ungaria, ulterior și în alte țări din Europa Centrala și de Est, folosind tehnologia bancară dezvoltată de către LIBRA INTERNET BANK și serviciul Mastercard Send”, a declarat Gabriel GHIȚĂ, Vicepreședinte și Business Development Manager Mastercard.

Pentru a transfera bani către prieteni sau familie este suficient ca utilizatorii să își înroleze cardul și să apese pe iconița Moneytou din aplicație, fără a mai fi nevoiți să precizeze un cont IBAN. Transferurile se efectuează imediat.

”Am colaborat foarte bine cu partenerii noștri, lucrând în echipe virtuale, pentru a realiza un serviciu care răspunde în mod concret nevoilor utilizatorilor în ce privește realizarea plăților – imediat, rapid și facil”, a adăugat Radu SABĂU, Director Carduri, LIBRA INTERNET BANK.

Serviciul va fi disponibil pentru început în Ungaria, urmând să fie extins în scurt timp în mai multe țări din regiune, inclusiv România.

***

LIBRA INTERNET BANK, parte a grupului american de investiții New Century Holdings (NCH), este una dintre băncile cu cea mai rapidă creștere din regiunea CEE și a fost recunoscută drept cea mai inovatoare bancă din România în 2018. Banca are parteneriate cu diverse fintech-uri pentru a implementa soluții creative în regiunea Europei Centrale și de Est.

***

Mastercard, www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile Mastercard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: participați la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here