Mobilierul din sticla, o solutie moderna pentru probleme vechi legate de expunere si design interior

0
2190

Acasa sau intr-un spatiu comercial mobilierul este cel care poate transforma total aspectul si eficienta unei anumite zone. Mobilierul din sticla este adesea utilizat pentru a expune diverse produse, in centrele comerciale, sau pentru a evidentia anumite elemente de decor, bibelouri, poate diverse medalii, cupe primite, acasa. Avantajele mobilierului din sticla sunt date de flexibilitatea si versatilitatea sa, de numarul mare de variante si tipuri disponibile pe piata, de preturile bune si de personalizarea usoara in functie de nevoile fiecaruia.

 

Mobila din sticla se monteaza in orice spatiu dat, masuratoarile trebuie facute cat mai exact pentru ca nu prea se pot face ajustari pe loc, corpurile de mobilier din sticla ofera luminozitate mai mare si garanteaza o atmosfera eleganta si rafinata in orice incapere in care apar. Intr-un centru comercial mobilierul din sticla merge folosit la bijuterii, unde sticla ultraclara si cea antireflex nu vor altera culorile produselor, vor permite sisteme de iluminare moderne pentru punerea in valoare a elementelor expuse. Aspectul clar al sticlelor securizate este dat prin intermediul unei lipiri in camp de raze UV, obiectele expuse vor fi vizualizate fara restrictii, iar daca e nevoie se adauga si balamele lipite UV, gauri ins sticla securizata si butoni sau incuitori. Si in salile de sport se pot folosi corpuri de mobilier din sticla, pe care le gasiti la preturi foarte bune si pe Xglas.eu, producator cu experienta de produse care integreaza sticla speciala de diverse grosimi.

 

Dulapurile sunt cele mai solicitate elemente din sticla, mobilierul e fabricat din PAL rezistent, umiditatea si schimbarile de temperatura nu afecteaza nici PAL-ul, nici sticla, de unde si rezistenta mare la uzura. Balamalele dulapurilor realizate de Xglas.eu se monteaza rapid si sunt sigure, pentru o utilizare cat mai simpla si mai confortabila. Pe lista produselor din sticla de la Xglas.eu este si mobilierul din sticla rezidential, mese, polite sau biblioteci si rafturi de calitate, din sticla groasa si cant de 45 de grade, cu magneti puternici si sistem de balamale de ultima generatie. Toate produsele din aceasta categorie sunt personalizabile, se fac la comanda, au si garantie, se livreaza rapid, imediat ce sunt terminate pentru ca dvs. sa va bucurati de ele exact atunci cand aveti nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here