MobiDeco ar mobila de 10 ori mai multe locuinte noi decat exista in Bucuresti

0
729
mobideco-timon-mobilier

mobideco-timon-mobilierOferta expozantilor de la salonul MobiDeco din cadrul tIMOn acopera de 10 ori oferta de apartamente noi existente in Bucuresti. Targul, aflat la cea de-a XXI-a editie, se va desfasura in perioada 19-22 aprilie in Piata Constitutiei.

MobiDeco, salonul de mobilier si decoratiuni gazduit pentru a III-a editie consecutiva, in cadrul targului national imobiliat tIMOn, va integra la editia 19-22 aprilie din acest an, o oferta de mobilier suficienta pentru a mobile si decora de 10 ori mai multe locuinte poate oferi piata rezidentiala de apartamente noi in acest moment.
“In prezent, numarul de apartamente noi este in scadere, pentru ca s-a vandut incet, dar sigur in ultimii 3 ani, dar nu s-au mai construit decat proiecte mici de 10 pana la 80 de apartamente. Asteptam cu nerabdare noi investitori si noi proiecte rezidentiale, sentiment pe care stim c ail au si vizitatorii targului. Pana atunci, cu mobila existenta in salonul MobiDeco putem mobila de 10 ori mai multe apartamente noi decat exista acum in Bucuresti”, a declarat Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn.
Multa mobila – apartamente noi insuficiente
Cel mai mare targ imobiliar din Romania, aflat la cea de-a XXI-a editie, inregistreaza in aceasta primavera o realitate cruda: desi reuneste peste 90% din oferta de locuinte din Bucuresti, “fratele sau mai mic”, MobiDeco, ar putea mobile prin oferta din acest an, peste 80.000 de locuinte. Din pacate, disponibilul de apartamente noi a scazut sub 8000 in Bucuresti.
Bucurestiul are cel mai redus stoc de locuinte noi raportate la nivelul populatiei. Studiile arata ca in acest moment sunt 1.3 locuitori/camera daca toate camerele ar fi locuibile, ceea ce reconfirma faptul ca numarul de unitati locative noi este insuficient.
In urma succesului inregistrat dupa primele doua editii, MobiDeco isi continua drumul alaturi de tIMOn in aceasta primavara. Astfel, si de aceasta data, organizatorii aduc la un loc marii dezvoltatori ai proiectelor imobiliare cu producatorii si importatorii din domeniul mobilei, finisajelor si decoratiunilor.
Dispusa pe o suprafata de 800 mp, MobiDeco este prima expozitie cu vanzare destinata atat clientilor finali, cat si segmentului „business to business”. In acest fel, cumparatorii isi vor putea alege in aceasi zi atat casa, cat si mobilierul si decoratiunile necesare.
tIMOn, cel mai mare targ imobiliar din Romania se va desfasura intre 19-22 aprilie in Piata Constitutiei din Bucuresti, reunind peste 90% din oferta de locuinte noi existenta pe piata.

Loredana Albu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here