Miss Universe Romania ia cu asalt Oltenia!

0
780

Miss Universe Romania ia cu asalt Oltenia! Caravana celor mai frumoase femei din Romania ajunge la Ramnicu Valcea!
Pe 26 si 27 martie, cele mai frumoase oltence sunt asteptate in cursa pentru cel mai ravnit titlu al frumusetii. Preselectiile zonale pentru Miss Universe Romania 2011 se vor desfasura sambata si duminica, intre orele 12.00 si 18.00, in Club Enigma.

In competitie s-au inscris 212 candidate din zonal Olteniei, dintre care 101 au fost descalificate in urma evaluarii profilului inscris pe site-ul www.MissUniverseRomania.com.

“Regulamentul Miss Universe este foarte strict, iar noi, in calitate de reprezentanti locali ai acestui brand, ne obligam sa-l respectam. Multe dintre concurentele inscrise traiesc cu senzatia ca poate organizatorii vor trece cu vederea anumite abateri de la reguli, insa, trebuie sa intelegem ca cel putin in aceasta competitie, nu functioneaza principiul: se poate si asa. Avand in vedere ca multe dintre manechinele de origine romana, care au o cariera rasunatoare in strainatate, sunt oltence, suntem indreptatiti sa credem ca la Ramnicu Valcea vom gasi concurente puternice.” – a declarat Valentina Ionescu, Director Program Miss Universe Romania.
Frumoasele Olteniei sunt asteptate la Club Enigma, in Ramnicu Valcea, sambata, 26 martie si duminica 27 martie, intre orele 12.00 si 18.00, pentru a sustine urmatoarele probe: fotogenie, telegenie, catwalk si interviu.
Pentru ca la Ramnicu Valcea va fi ultima oprire a Caravanei “Miss Universe poti fi chiar tu!”, inainte de preselectiile din Bucuresti, organizatorii competitiei au pregatit o petrecere exploziva ce se va desfasura sambata, 26 martie 2011, incepand cu ora 22.00, in Club Enigma. in cadrul evenimentului vor fi prezentate creatiile Universe of Beauty by Anca Maxim si colectia primavara/vara 2011 a Casei Ma Dame. Pe podium vor defila Anda Mocanu, detinatoarea Premiului al II-lea si a titlului Miss Fotogenie 2010, Bianca Elena Constantin, Miss Universe Romania 2009 si Oana Paveluc, Miss Universe Romania 2010.
Cu acest prilej va invitam la conferinta de presa, pe care o vom organiza vineri, 24 martie 2011, incepand cu ora 14.00, in Club Enigma din Ramnicu Valcea.

Despre Miss Universe
Miss Universe este un concurs de frumusete al carui brand este detinut de Donald Trump din anul 1996 si produs in parteneriat cu NBC incepand cu 2003.
inca de la prima editie, desfasurata in anul 1926, competitia a devenit mai mult decat populara, fiind astazi unul dntre cele mai promovate show-uri din industria frumusetii. Anual Miss Universe se bucura de o audienta record, ce insumeaza 2 miliarde de telespectatori.
Transmis in direct sau inregistrat in peste 190 de tari, Miss Universe  se diferentiaza de alte spectacole de divertisment prin faptul ca s-a dovedit in timp a fi o adevarata masina mediatica.
Miss Universe este numarul 1 in graficele de audienta, la nivel mondial, indiferent de retelele prin intermediul carora este distribuit.

Un eveniment prezentat de: Club Enigma

Recomandat: UTV & UTV HD

Organizator: Miss Universe Romania

Parteneri: Autoklass, Sian Image, Vila Party House, Restaurant Paradis

Parteneri media: Radio ZU, Acces TV, TV S, Valcea Unu Tv, VTV, OLTENIA 3 TV CRAIOVA, Radio Mix Craiova, Radio Slatina, Radio Valcea Unu, Radio Horion Craiova, Gazeta de Sud, Gorjeanul, Viata Valcii, Vocea Valcii, craiova.ro, radicalonline.info, mixcraiova.ro, radiopopular.ro, radioslatina.ro, acasa.ro, sentimente.ro, jurnale.ro, comunicatedepresa.ro, eva.ro, neogen.ro

Pentru informatii suplimentare:

Valentina Ionescu  – Director Program
Miss Universe Romania
M: +40.722.175.066   
E: [email protected]

www.MissUniverseRomania.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here