Milestone XProtect 2019 R1 suportă Push-To-Talk de la distanță

0
1346

Odată cu introducerea soluției software de video management Milestone XProtect 2019 R1, Milestone Systems adaugă aplicațiilor mobile suport pentru comunicații audio bidirecționale, permițându-le astfel utilizatorilor să le vorbească celor din zona camerei, direct de pe dispozitivul mobil.


București, 4 februarie 2019. Prima versiune XProtect pentru anul 2019 extinde capabilitățile Smart Client dincolo de camera de control, prin adăugarea suportului audio uni și bidirecțional în interfața pentru dispozitive mobile. Această abordare oferă beneficii considerabile personalului de securitate aflat în mișcare sau ale cărui sarcini presupun deplasări în locații unde nu au acces la Smart Client. Suportul audio unidirecțional le permite utilizatorilor să asculte datele colectate de microfonul conectat la camera de supraveghere, folosindu-se numai de un dispozitiv mobil cu aplicația Milestone Mobile. În acest fel, ei pot obține mai multe informații despre situația din zona obiectivului monitorizat, mai ales atunci când imaginea video nu este clară din cauza întunericului sau când incidentul are loc în afara zonei de acoperire. Capabilitățile audio sunt îmbunătățite și mai mult de atât, prin adăugarea suportului bidirecțional cu funcționalitate Push-to-Talk (PTT), ce le permite utilizatorilor să transmită anunțuri prin intermediul boxei conectate la cameră, direct de pe dispozitivul mobil. În acest fel, personalul de securitate se poate folosi de sistemul VMS de la distanță pentru o serie de acțiuni, precum controlul accesului, avertizarea mulțimii sau alertarea cu privire la existența unor intruși.

 

Acțiuni mai rapide prin intermediul clientului web cu suport audio bidirecțional

Versiunea 2019 R1 a soluției XProtect include suport audio bidirecțional și pentru clientul web. Astfel, utilizatorii vor putea comunica prin intermediul boxei conectate la camera de supraveghere, de oriunde s-ar afla, folosindu-se numai de interfața web. În acest fel, sistemul VMS devine un instrument interactiv, care le permite utilizatorilor să răspundă rapid la diverse situații, precum controlul accesului sau prevenția incidentelor, fără a se afla în camera de control sau în perimetrul monitorizat.

 

Criptare bazată pe certificate

Odată cu trecerea la versiunea 2019 R1, XProtect întărește protecția împotriva amenințărilor cibernetice, prin criptarea tuturor comunicațiilor ce au loc între Recording Server și alte servere sau dispozitive client conectate la el. Această metodă de criptare bazată pe certificate presupune că toate componentele care comunică cu Recording Server, inclusiv soluțiile terțe integrate cu sistemul VMS, folosesc un proces strict de certificare, garantând astfel capabilitatea sistemului de a respinge atacurile cibernetice. Această abordare le oferă utilizatorilor cea mai performantă soluție de criptare end-to-end.

Soluția software de management video Milestone XProtect 2019 R1, cu toate îmbunătățirile anunțate, va fi disponibilă în România începând cu data de 5 februarie. De asemenea, compania mai anunță că va continua să dezvolte și să îmbunătățească soluțiile pe care le oferă utilizatorilor, dar va depune eforturi și pentru extinderea ecosistemului creat în jurul lor. Astfel, în perioada 27-27 martie, la Copenhaga, va avea loc Milestone Integration Day pentru zona EMEA, ocazie cu care va avea loc lansarea Milestone Marketplace. Această platformă digitală globală va facilita disponibilitatea de aplicații software create de comunitate, echipamente hardware și servicii pe care integratorii de sisteme le folosesc în proiectarea de soluții inteligente pentru clienți.

Imagini de ilustrare pentru comunicat la o calitate HD sunt disponibile spre download aici, iar dacă doriți să aflați mai multe despre Milestone XProtect 2019 R1, aflați de la link.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video, compania fiind fondată în 1998 şi operănd acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este uşor de gestionat, fiabilă, aşa cum s-a dovedit în mii de instalări la clienți şi oferă alegeri flexibile pentru hardware de reţea şi integrări cu alte sisteme. Prezente prin parteneri în peste 100 de ţări, soluţiile Milestone ajută organizaţiile să-şi gestioneze riscurile, să protejeze oamenii şi bunurile, să-şi optimizeze procesele şi să reducă costurile. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com. Pentru noutăți și puncte de vedere ale comunității Milestone, vizitați The Milestone Post.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here