MIHAI PUFLENE NUMIT PERSONALITATEA ANULUI IN TURISM

0
2064

Mihai Puflene Presedintele PUFLENE RESORT prezinta presei diploma de PERSONALITATEA ANULUI IN TURISM

Cu ocazia calatoriei de toamna a diplomatilor in Delta Dunarii, calatorie ce a avut loc intre 8 si 11 septembrie 2019, domnul MIHAI PUFLENE a fost decorat cu titlul de PERSONALITATEA ANULUI IN TURISM (TOURISM PERSONALITY OF THE YEAR).

Ceremonia a avut loc in prezenta diplomatilor ce au vizitat Dobrogea si Delta Dunarii in cadrul PROGRAMULUI DESCOPERA ROMANIA si in prezenta conducerii Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica (IRICE).

 

Titlul de PERSONALITATEA ANULUI IN TURISM a mai fost acordat in anii precedenti intre altii lui: Obie Wilchcombe -Ministrul Turismului din  Bahamas, Lahcen Haddad-Ministrul Turismului din Maroc si Edmund Bartlett , Ministrul Turismului din Jamaica etc.

 

Mihai Puflene este initiatorul conceptului de resort in Delta Dunarii, disponibil pentru calatorii indelungate de descoperire a zonei si oferind conditii de lux prin PUFLENE RESORT si a investit cu constanta in zona Dobrogei incepand cu HOTELUL REX din Tulcea si apoi inaugurand o adevarata flotila de vase de vacanta, pontoane si barci rapide pentru a permite o mai buna conoastere a arealului Deltei Dunarii.

Pentru toata aceasta activitate constanta de promovare a turismului, de sprijin a initiativelor diplomatice de descoperire a Romaniei si de protejare a ariilor protejate din Delta Dunarii dl Mihai Puflene merita pe deplin sa devina primul roman recunoscut ca o personalitate a turismului a declarat Prof.Dr. Anton Caragea, Presedintele Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica.

Reamintim ca multumita actiunilor perseverente ale dl. MIHAI PUFLENE,actiuni menite sa atraga atentia in plan intern si international asupra potentialului Deltei, am putut declara anul 2017 drept ANUL DESCOPERIRII DELTEI DUNARII si am reusit sa aducem pe meleagurile Deltei peste 110.000 de vizitatori fata de doar 71.000 turiști in 2016, a declarat prof.dr. Anton Caragea-Presedintele IRICE.

In inima acestei campanii de sensibilizare a publicului din Romania, cu privire la bogatiile si potentialul turistic extraordinar al Deltei Dunarii, s-a aflat Mihai Puflene, Directorul General al PUFLENE RESORT si mai ales un pasionat al frumusetilor Dunarii pe care doreste sa le impartaseasca cu intreaga lume.

Alegerea dl. Mihai Puflene drept PERSONALITATEA ANULUI IN TURISM consfinteste aceste eforturi si se constituie intr-un imbold si pentru alti investitori in turism sa se indrepte spre valorificarea si promovarea potentialului touristic enorm al Romaniei ca un model de succes nu doar economic, dar si de imagine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here