Mihai Oros este noul director general al SAP Romania

0
835

SAP SE (NYSE: SAP), liderul mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie, l-a numit pe Mihai Oros in functia de director general al subsidiarei locale, incepand cu ianuarie 2016.

Mihai Oros se realatura SAP dupa 9 ani in cadrul OMV Petrom, unde a ocupat din 2007 diverse functii, ultima fiind Service Line Manager, OMV Petrom Global Solutions. Anterior, a lucrat la SAP AG in perioada 2001-2007, iar inainte de aceasta, a contribuit la dezvoltarea departamentelor de IT ale multor companii din Romania.

Oros are o diploma de inginer in telecomunicatii de la Universitatea din Timisoara. De-a lungul carierei sale a supravegheat dezvoltarea celui mai mare centru de Customer Competence al SAP din Europa de Sud-Est, avand o vasta experienta in dezvoltarea, gestionarea si implementarea multor initiative IT bazate pe solutii SAP.

De asemenea, el a condus cele mai mari si mai provocatoare proiecte SAP ale Petrom pentru toate diviziile de business, crescand performanta companiei. in plus, fiind fluent in engleza, germana, romana si maghiara, Mihai Oros a fost un speaker de succes la multe conferinte internationale si a primit numeroase premii pentru activitatea sa.

„Cu intelegerea sa profunda privind relatia cu clientii si cunostintele extinse despre SAP, cu viziunea sa strategica si gandirea antreprenoriala, cred ca Mihai Oros va contribui substantial la succesul SAP in Romania. ii uram bun venit si mult noroc in crearea unui mediu propice, necesar transformarii digitale a cat mai multor companii pe plan local!”, a spus Simon Kaluža, Managing Director SAP Central & Eastern Europe.

in ceea ce priveste mediul de afaceri din Romania, Mihai Oros este foarte bine conectat, avand cunostinte solide despre piata locala si o vasta experienta in tehnologie si aplicabilitatea acesteia in procesele de business.

„Ma bucur sa ma intorc la SAP, in special in aceasta formula. Sunt foarte increzator ca, impreuna cu echipa din Romania, vom continua sa facem ceea ce SAP stie cel mai bine – sa ajute companiile sa functioneze cat mai simplu si eficient cu putinta”, a spus Mihai Oros, Director General SAP Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here