Mihai Anița preia de la 1 iulie conducerea Practicii de Audit din cadrul PwC România

0
1201

 

București, 02 Aprilie 2021 De la 1 iulie 2021, Mihai Anița va prelua conducerea departamentului de Servicii de Audit al PwC România, înlocuindu-l pe Kenneth Spiteri, care va continua ca Partener de Audit și de asemenea, va conduce proiectele de transformare referitoare la strategia de resurse umane ale PwC România.

”Îi sunt foarte recunoscător lui Kenneth pentru realizările și contribuția sa la dezvoltarea PwC în România. În ultimii 7 ani, Kenneth a condus departamentul de audit cu dăruire, distincție și echilibru. Îl felicit pe Mihai pentru promovare și sunt încrezător că va conduce departamentul de Audit cu energie și motivație, pentru a ne dezvolta serviciile, cu beneficii valoroase atât pentru clienți, cât și pentru echipă”, a declarat Ionuț Simion, Country Managing Partner PwC România.

”Este o onoare deosebită să preiau conducerea departamentului de Servicii de Audit al PwC România. Îmi propun, ca împreună cu echipa excepțională de parteneri pe care o am alături, să contribui la extinderea și dezvoltarea serviciilor de audit într-o lume marcată de schimbări continue și incertitudini, în care companiile au nevoie de tot mai multe informații privind perspectivele și riscurile pe care le-ar putea întâmpina și modalitatea în care le pot face față”, a arătat Mihai Anița.

Mihai este Partener de Audit, Lider al serviciilor integrate pentru clienții din domeniul bunuri de consum și retail și Lider al serviciilor dedicate companiilor antreprenoriale din PwC România. El s-a alăturat PwC în 1995 si este membru al Asociației Contabililor Autorizați Autorizați din Marea Britanie (ACCA) şi al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR). El a absolvit Facultatea de Inginerie Aerospațială din cadrul Institutului Politehnic București și deţine o diplomă de master în sisteme si aparatura de bord.

PwC România marchează în acest an 30 de ani de activitate pe piața locală, fiind prima mare companie de servicii profesionale înregistrată în România după 1989.  În prezent, echipa PwC România şi Moldova numără peste 800 de profesioniști și este coordonată de 21 Parteneri, având birouri deschise în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța şi Chișinău.

 

Despre PwC

 

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o rețea de firme prezentă în 155 de țări cu mai mult de 284.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here