Metrorex incheie un contract de 2,7 milioane euro pentru lucrari suprimentare la Magistrala 5

0
852
metrou

Metrorex a atribuit germanilor de la Max Bogl un contract de 12,2 milioane lei (2,7 milioane euro) fara TVA, pentru lucrari suplimentare la Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei – Pantelimon.

Contractul vizeaza lucrari de deviere a retelelor edilitare aferente Magistralei 5, lot L1.2 – Romancierilor – statia Valea Ialomitei inclusiv depou si galerie de legatura, conform cerintelor precizate in caietul de sarcini, se arata in anuntul de atribuire al Metrorex, potrivit Mediafax.

Lucrarile au fost adjudecate la 20 noiembrie prin negociere fara anunt de participare.

in martie 2011, Metrorex a semnat cu Max Bogl un contract de 231,6 milioane lei, fara TVA, pentru constructia statiei si depoului Valea Ialomitei, parte a Magistralei 5.

Contractul pentru lucrarile de rezistenta a sectiunii Raul Doamnei – Opera (Hasdeu), cu o lungime totala de 6,2 kilometri si 9 statii, a fost adjudecat la vremea respectiva de asocierea Astaldi – FCC – Delta ACM – AB Construct pentru 918,9 milioane lei, fara TVA.

La jumatatea acestui an, Metrorex a atribuit si acestei asocieri un contract de 69 milioane lei (15,5 milioane euro) fara TVA pentru lucrari suplimentare, de deviere a retelelor edilitare.

Lucrari la parti din tronsonul metrou Drumul Taberei – Universitate se regasesc in lista investitiilor prioritare stabilite de Guvern pentru 2014.

Primele trenuri pe Magistrala 5, de la Raul Doamnei si de la statia Valea Ialomitei, pana la Eroilor, ar fi trebuit puse in functiune in cursul anului 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here