Metropolitan Life a incheiat un parteneriat strategic cu Banca Transilvania

0
811
acord-parteneriat

Metropolitan Life a semnat un parteneriat strategic cu Banca Transilvania, prin care clientii bancii pot beneficia de pachete de asigurare de viata atasate creditelor de consum.

“Asocierea Metropolitan Life cu una dintre cele mai dinamice institutii bancare din Romania demonstreaza, inca o data, ca investim in viitor. Ne dorim ca produsele noastre sa fie accesibile unui numar cat mai mare de romani care pot primi protectie adecvata nevoilor financiare pe care le au”, declara Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Clientii Bancii Transilvania care incheie contracte de credit de consum pot beneficia de o asigurare de viata Metropolitan Life atasata creditului. De asemenea, clientii bancii care detin conturi de economii pentru copii, KidCONT, pot opta pentru atasarea unei asigurari de viata Dr. Kid cu beneficii pentru sanatatea copilului, iar clientii care au conturi curente pot opta pentru o asigurare de viata cu beneficii in caz de accident.

Asigurarea Metropolitan Life atasata unui credit de la Banca Transilvania ofera protectie financiara clientului si familiei acestuia pentru soldul creditului in cazul unui eveniment fatal determinat de imbolnavire sau de accident. in plus, in cazul pierderii involuntare a locului de munca (pentru angajati) sau a unei incapacitati temporare de munca (pentru persoane fizice autorizate), asigurarea acopera ratele de credit pentru o perioada de maxim 12 luni.

Dr. KID este asigurarea de viata cu beneficii pentru sanatatea copiilor, asociata depozitului pentru copii KidCONT de la Banca Transilvania. Asigurarea ofera protectie financiara 24 de ore din 24 si acopera o serie de evenimente nedorite la care cei mici pot fi expusi: de la fracturi, arsuri, pana la spitalizare sau interventii chirurgicale. Totodata, Dr.KID ofera protectie financiara in caz de invaliditate si diagnosticare cu o afectiune grava. Optional, asigurarea poate fi extinsa si pentru parintele titular al contractului in cazul decesului acestuia sau a invaliditatii provocate de un accident. Protectia oferita in cazul unui eveniment nedorit intamplat parintelui ajunge pana la 120.000 lei si poate reprezenta un ajutor financiar substantial pentru copil. Suma lunara de plata pentru asigurarea Dr. KID este stabilita in functie de pachetul ales si protectia oferita, fiind cuprinsa intre 48 si 134 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here