Mercedes-Benz Vito s-a clasat pe primul loc in cadrul competitiei Arctic Van Test

0
593

Un juriu independent din domeniul auto arbitreaza in Finlanda un test pentru autovehicule comerciale usoare. Mercedes-Benz Vito 116 CDI obtine primul loc. Noul Vito se comporta impresionant.

Stuttgart/Finlanda – Chiar si in conditii de ninsoare si la temperaturi extrem de scazute, noul Mercedes-Benz Vito a fost capabil sa isi demonstreze rezistenta si sa se faca remarcat printre concurenti. Ca si in anul precedent, la invitatia revistei auto finlandeze „Auto, tekniikka ja kuljetus”, redactori-sefi din Finlanda, Suedia si Norvegia au testat van-uri de pana la trei tone.
Numeroasele criterii au fost divizate in categorii familiare precum manevrabilitatea, consumul de combustibil, capacitatea de incarcare si performanta, plus aspectele relevante pentru zonele reci, de exemplu pornirea la rece, incalzirea si dezghetarea parbrizului si a oglinzilor.

La final, noul Mercedes-Benz Vito 116 CDI a obtinut cel mai mare punctaj si a castigat titlul. Succesul a fost sustinut si de caracteristicile cu care a fost prevazuta noua generatie de autovehicule, din septembrie 2010.

Motorul este complet nou, foarte economic si ecologic si impresioneaza prin rafinament datorita arborilor de echilibrare. Noua transmisie ECO Gear in sase trepte are o rata ampla de schimbare a treptelor, iar dinamica si manevrabilitatea noului Mercedes-Benz Vito sunt sustinute de tractiunea pe spate. in plus, noul Vito a beneficiat si de o suspensie complet reproiectata si configurata optim.

Ergonomia, confortul sporit si atmosfera mai placuta sunt cateva dintre aspectele definitorii ale interiorului noului Vito. Fie ca este vorba despre butoanele din partea superioara a consolei centrale sau despre consola optionala modificata de pe plafon – Vito este mai functional ca niciodata.

Exista de asemenea si numeroase elemente de noutate in ceea ce priveste exteriorul modelului Mercedes-Benz Vito. Noile faruri incadreaza grila radiatorului, cu luminile diurne, care au propria sursa de lumina si proiectoarele de ceata integrate in caroserie.
Datorita tuturor atributelor sale, noul Vito a reusit sa ii convinga pe cei care l-au testat si sa le demonstreze ca fiabilitatea si robustetea sunt firesti si in conditii extreme de iarna.

Pentru mai multe informatii accesati www.media.mercedes-benz.ro sau www.mercedes-benz.ro

Contact:
Gabriel Craciun
[email protected]
+40 21 2004 523

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here