MEDICOVER PARTENER OFICIAL Medical EXPO 8-11 Noiembrie World Trade PLAZA

0
746

Medicover Romania este PARTENERUL OFICIAL al expozitiei de servicii medicale private pentru TINE si FAMILIA TA- Medical EXPO. Pentru prima data in Romania, in cadrul unui show de anvergura, publicul larg are acces la toate gama de servicii medicale private intr-un singur loc si in acelasi timp. Evenimentul reuneste in perioada 8-11 NOIEMBRIE la World Trade Center- Bucuresti, cele mai cunoscute clinici private, hyper-clinici, maternitati, laboratoare clinice, cabinete private, centre de excelenta si farmacii.

Grupul Medicover este de peste 15 ani liderul serviciilor medicale private in Europa Centrala si de Est. 6,000 de companii si jumatate de milion de oameni beneficiaza de serviciile clinicilor si spitalelor Medicover si ale laboratoarelor Synevo in 12 tari: Polonia, Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Estonia, Germania, Republica Moldova, Ucraina, Belarus, Turcia şi Bulgaria.
Grupul Medicover, unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul medical privat, este atat furnizor de servicii medicale, cat si asigurator de sanatate, oferind toata gama de servicii medicale prin spitale, clinici si laboratoarele Synevo, cu peste 1,000 de angajati pentru Medicover Romania (inclusiv specialistii Synevo).
In Romania, Medicover are grija de sanatatea a peste 100,000 pacienti anual, fie ca sunt angajati ai celor peste 1,500 companii abonate, fie ca sunt persoane fizice neabonate.
Medicover ofera servicii medicale la standarde europene prin cele 11 clinici din Bucuresti, Cluj, Constanţa, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Brasov, prin centrele de excelenta si prin reteaua de parteneri Medicover, formata din peste 250 de furnizori externi din toata tara.

Mediul privat de sanatate din Romania pune la dispozitia tuturor cele mai noi metode de prevenire, identificare si tratare a bolilor secolului XXI prin utilizarea de aparaturi medicale de ultima generatie, abonamente avantajoase, carduri de reduceri, servicii de medicina a muncii …toate intr-un mediu armonios, modern, unde timpul pacientului este respectat.

Viziteaza Medical EXPO si alege servicii medicale private de calitate, pentru TINE si FAMILIA TA !

Program de vizitare:
Joi-Sambata: 10.00- 19.00
Duminica: 10.00- 16.00
Intrarea LIBERA
Organizator: BDOBC Business Center
Partener Oficial: Medicover Romania

Parteneri: Asociatia Romana de Turism Medical, Societatea Nationala de Medicina Familiei
Parteneri Media: Curierul National, Ioana, Practic Sanatate, Oferte Speciale, Ziare.com, Business24, MyBucharestGuide, Business Adviser, Business Point, Anunt Exclusiv, Medipedia, Imedic.ro, InformatiaMedicala.ro, Doctor.ro, SfatulMedicului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here