Medicover isi extinde reteaua nationala si deschide o noua clinica la Galati

0
776

Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din Romania, deschide o noua clinica multidisciplinara la Galati, in urma unei investitii de 700.000 de euro. Aceasta pune la dispozitia pacientilor peste 30 de specialitaţi medicale si departamente ultramoderne de pediatrie, cardiologie, ginecologie, gastroenterologie si proctologie. De asemenea, clinica Medicover Galati include un centru acreditat de vaccinari internaţionale, precum si un centru de recuperare medicala pentru adulti si copii.

Noua clinica Medicover Galati ofera acces la peste 30 de specialitati medicale la standarde suedeze, printre care Pediatrie, Cardiologie, Ginecologie, Gastroenterologie, Proctologie, Chirurgie Generala, Medicina Fizica si Recuperare Medicala. Clinica este situata pe Strada Tineretului I, langa Piata Energiei, si a presupus o investitie de aproximativ 700.000 de euro.

Facilitatile oferite de noua clinica includ, printre altele, un centru acreditat de vaccinari internaţionale, un departament de ginecologie ultramodern ce permite efectuarea de colposcopii, interventii si ecografii specifice, morfologie fetala 3D si 4D cu sonda matriceala, precum si un departament complex de cardiologie ce realizeaza teste de efort, ecocardiografii si monitorizari ale tensiunii arteriale. De asemenea, Medicover Galati dispune de un centru specializat de Recuperare Medicala, destinat atat adultilor, cat si copiilor, ce ofera terapii pentru remedierea afectiunilor musculo-scheletale, gimnastica medicala de tonifiere musculara si dezvoltare, electroterapie, laserterapie, ultrasunete, terapie cu unde de soc extracorporale, bai galvanice, termoterapie, kinetoterapie.

„Continuam sa punem in aplicare strategia de extindere a retelei Medicover Romania prin noua clinica multidisciplinara de la Galati, un pas ce duce „harta” noastra la opt orase”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover Romania. „Medicover Galati ofera servicii medicale la cel mai inalt nivel calitativ si suntem increzatori ca va ajunge sa reprezinte un punct de referinta in domeniu, pentru intreaga regiune.”

in prezent, echipa de profesionisti cu experienta a clinicii Medicover Galati reuneste 40 de medici si va continua sa se extinda. Asemenea tuturor centrelor din reteaua Medicover, clinica din Galati corespunde celor mai inalte standarde internationale de calitate si este dotata cu echipamente de ultima generatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here