Medicover inaugureaza clinica multidisciplinara de la Ploiesti, cu peste 25 de specialitati si acreditare Petroleum Doctor

0
688

Medicover, unul dintre cei mai importanti operatori de servicii medicale private din Romania, inaugureaza o noua clinica multidisciplinara la Ploiesti, in urma unei investitii de 400.000 euro. Aceasta pune la dispozitia pacientilor peste 25 de specialitati medicale, inclusiv Medicina Muncii, precum si un centru acreditat de vaccinari internationale. De asemenea, clinica Medicover Ploiesti reprezinta prima unitate locala acreditata Petroleum Doctor, specialitate dedicata persoanelor care lucreaza pe platforme marine in Marea Nordului.

Cu peste 25 de specialitati medicale la standarde suedeze, Medicover Ploiesti este una dintre cele mai mari clinici multidisciplinare din Romania, fiind situata in zona centrala a orasului, pe strada Mihai Eminescu. Astfel, pacientii beneficiaza de acces facil la ingrijire de cea mai inalta calitate in domenii precum Cardiologie, Oncologie, Pediatrie, Ultrasonografie, Ortopedie, Chirurgie vasculara, Reumatologie si multe altele. Clinica a presupus o investitie de aproximativ 400.000 euro.

Printre facilitatile oferite de noua clinica se numara si un centru acreditat de vaccinari internationale, alaturi de un departament specializat in Medicina Muncii. De asemenea, aici se gaseste singurul centru local acreditat Petroleum Doctor, dedicat persoanelor care lucreaza pe platforme marine in Marea Nordului. Acesta este condus de Dr. Silvian Cioata, care detine o diploma eliberata de Norwegian Centre for Maritime Medicine şi atestata de County Governor of Rogaland din Norvegia.

„Suntem incantati sa inauguram aceasta noua clinica la Ploiesti, o clinica multidisciplinara cu care reteaua noastra internationala se poate mandri”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover Romania. „Acest nou pas de extindere a Medicover Romania ne aduce mai aproape de atingerea obiectivului nostru pe termen lung, de a furniza servicii medicale de cea mai inalta calitate in cat mai multe zone ale tarii.”

In prezent, echipa de profesionisti cu experienta a clinicii Medicover Ploiesti reuneste 27 de medici si este de asteptat sa se extinda in perioada urmatoare. Asemenea tuturor centrelor din reteaua Medicover, clinica din Ploiesti corespunde celor mai inalte standarde internationale de calitate si este dotata cu echipamente de ultima generatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here