McDonald’s în România obține certificarea internațională „Best Place to Work”

0
687

McDonald’s este recunoscut ca angajator de top în România prin certificarea „Best Place to Work”, acordată în mai 2023 de autoritatea globală independentă Best Places to Work Program, în urma unei evaluări atente a culturii organizaționale și a mediului de lucru din companie.


București, 13 iulie 2023 – McDonald’s a primit certificarea pentru „Best Place to Work” în România, în semn de recunoaștere a angajamentului companiei față de calitatea mediului de lucru a celor peste 5.400 de angajați la nivel național. Distincția a fost acordată prin programul „Best Places to Work”, o inițiativă globală de evaluare în domeniul resurselor umane și plasează astfel McDonald’s România în rândul celor mai apreciate companii din România, așa cum reiese din evaluările propriilor angajați. Programul premiază angajatorii care se remarcă prin standarde înalte privind mediul de lucru, cultura organizațională și oportunitățile de dezvoltare profesională.

Suntem onorați să fim recunoscuți ca un angajator de top din România. Este o reușită care ne arată că mediul de lucru și beneficiile pe care le oferim sunt apreciate de echipă. La McDonald’s, credem că oamenii sunt cea mai importantă resursă și știm că succesul nostru depinde de satisfacția lor. De aceea, ne asigurăm că toți angajații simt că sunt încurajați să-și atingă potențialul și că au parte de sprijin, pentru a pune bazele unei cariere de succes. Organizăm constant programe de training și dezvoltare profesională, oferim oportunități de avansare accelerată, recompensăm angajații cu reușite deosebite și promovăm din interior, peste 90% dintre managerii noștri începându-și cariera în restaurantele McDonald’s”, a declarat Paul Drăgan, Director General McDonald’s în România.

Certificarea „Best Place to Work” este acordată în urma unui proces complex de evaluare a opt factori ce țin de mediul de lucru, precum procedurile interne, politicile de resurse umane și implicare socială, lucrul în echipă, oportunitățile de dezvoltare la nivelul companiei. Scorul total obținut de McDonald’s este de 90% și reflectă un nivel ridicat al angajamentului angajaților. În plus, conform datelor colectate pe parcursul procesului de certificare, compania a obținut un rezultat de peste 94% în secțiuni precum lucrul în echipă, relația cu managerii, leadership, acțiunile de responsabilitate socială, calitatea politicilor de resurse umane.

În fiecare an, programul global de certificare „Best Places to Work” colaborează cu organizații din diferite industrii pentru a le ajuta să măsoare și să-și îmbunătățească practicile de resurse umane și să aibă acces la instrumentele și expertiza de care au nevoie pentru a realiza schimbări eficiente și durabile în organizațiile lor.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 97 de restaurante în 30 de orașe, dintre care 51 restaurante cu McDrive și 54 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 5.400 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 178 de restaurante, care oferă și servicii McDrive, McDelivery și McCafé, și are 10.000 de angajați. Peste 77 de milioane de clienți sunt serviți în fiecare an, pe cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 țări din Europa și Africa de Nord,  implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport, inginerie și tehnologie. Hili Ventures are o echipă de peste 11.000 de angajați și deține parteneriate cu Apple, iRiparo, Konecranes, McDonald’s, Microsoft, NCR, Six Senses și multe alte branduri internaționale.

Despre „Best Places to Work”

„Best Places to Work” este un program global de certificare HR, care recunoaște cele mai bune locuri de muncă din lume. Evaluarea analizează atractivitatea organizațiilor printr-un proces în două etape, concentrându-se pe 8 factori de lucru, inclusiv cultura organizațională, leadershipul, oportunitățile de creștere și practicile de resurse umane. Certificarea este oferită pe baza unui sondaj, derulat cu participarea angajaților, și a unei evaluări complexe a practicilor HR ale organizației, în raport cu cele mai bune standarde.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here